Tehnički kutak > Skuter projekti - komentari

Malaguti f12

<< < (9/174) > >>

Matija97:
 :-X  bili su u losem stanju pa sam ih pofarbo  :-X nisam uopce razmisljo na to  :angry7:  :angry9:  a ako se bude to dogadalo sredit cemo  :icon_thumright:

evo danas sam poceo neke sitnice vec lagano stavljat :) i poceo sam one tubeove od vilice brusit i ispolirat cu ih na kraju  :happy6:  :headbang: i imam naravno i pitanje,koje ulje ide u vilicu??  :dontknow:

eto to je to za danas,sutra vjerojatno prelazimo na plastike,buraz se raspituje kako dobiti cameleon(flip-flop) boju,dobili smo nesto ali to jos nije to :) obrve ce biti naravno,ona siva vjerojatno otpada jer kao sto sam vec rekao ne volim kopirat pa sam promjenio misljenje o boji  :toothy9: i da ako neko zna kako dobiti tu boju obavezno bi molio da napise :) hvala i pozz Matija

B.E.R.O.:
Kameleon boja je skupa kao vrag (o kojoj cifri se radi,neznam ali mislim da je kila par stotina eura  :dontknow: )ako mislis na ovo:

Ako mislis na neku boju mjesanu sa vise perli e to je vec neka druga stvar!!
 :dontknow: :dontknow:

teddy4:

--- Citat: B.E.R.O. - 30 Ožujak, 2012, 22:34:58 ---Kameleon boja je skupa kao vrag (o kojoj cifri se radi,neznam ali mislim da je kila par stotina eura  :dontknow: )ako mislis na ovo:

Ako mislis na neku boju mjesanu sa vise perli e to je vec neka druga stvar!!
 :dontknow: :dontknow:

--- Kraj citata ---
i ja sam si razmisljo o toj boji prepreskupo ...baci u neku drugu

Matija97:
da da to je to!saznali smo neke informacije ali niko nece reci tocni nazic toga i di ima za nabavit  :angry7: ali ovako po kili je ja mislim 3000kn tako nesto  :sad1: ako nece biti ta onda ce ici cijeli motor u neki brutalni airbrush! :)

teddy4:
ja sam bio naso za 300 eura brijem....... al ne kila ,,,,,,,...  :angry7: nego baci nesto sa fluroscentnom....nemoras sve sam nesto ..i da ne postoje sam zelena,zuta i narandasta...ima njih jos.... :toothy10:

Navigacija

[0] Lista Poruka

[#] Slijedeća stranica

[*] Prethodna stranica

Idi na punu verziju