Općenito > Generalno o skuterima
Honda Vision 110 novitet za 2012 g.
Iwo SR Tuono:
Kako lazete svi
Da luna ima piaggio lc masinu tvornicki a runner chinarelli sigurno bi vozili runnera hahah dobro osim par sabana sta misle da ce skuterom uhvatit curu hah XD
wonderkid:
--- Citat: B.E.R.O. - 06 Ožujak, 2012, 14:00:44 ---Ko to kaze,tko to laze?? ??? ???
;D ;D
samo si cekao,a??
:nono:
--- Kraj citata ---
Iznosim cinjenice,vozio sam hondin skuter i speedfighta 2 i stojim iza svog misljenja ma sto kazes :)
pralas:
speedfight je shit,to smo zakljucili jos davnih dana pa se ne trebamo vracati na staru temu :icon_thumright:
danc00:
--- Citat: Iwo SR Tuono - 06 Ožujak, 2012, 20:33:59 ---Kako lazete svi
Da luna ima piaggio lc masinu tvornicki a runner chinarelli sigurno bi vozili runnera hahah dobro osim par sabana sta misle da ce skuterom uhvatit curu hah XD
--- Kraj citata ---
O pa to bi bil potez, Luna uopće nije ružna (kao što izgleda) :laughing6: :laughing6: :laughing6: :laughing6: :laughing6:
breza:
Honda kaže:
"The New Standard Commuter - The Best Mobility Anyone Could Want!
This model will be sold as a global model in a wide range of countries."
Teško je napraviti globalni skuter, a još i da bude lijep, ono što se nama
sviđa u Evropi ne sviđa se onima u Japanu i obrnuto.
Istina je da su Italijani majstori dizajna, i da su njihovi skuteri možda i najljepši, ali !!!
Ja više neču da kupim ništa što je Talijansko, niti stolnu lampu. Kupiču Japansku.
Opet svako ima pravo na mišljenje, i ja to poštujem.
Drugo zavisi da li imaš samo jedan skuter za vožnju i za pokazivanje, ili ti je skuter jeftino prevozno sredstvo.
Čitam da je član "wonderkid" vozio Hondu Vision, i zadovoljan je sa njom. najvjerovatnije je vozio model od 50 ccm.
Ja i dalje stojim pri tome da je za mene Yamaha Aerox jedan od najboljih skutera, ali nisam mogao tolerirati neke nedostatke kod nje: nije za visoke vozače preko 180 ccm, sic za saputnika ne postoji, onaj komad gumirane spužve ne priznam za sic, kada se malo više otvori ide dobro ali i troši cca 5,5 lit plus ulje,suvozač nema gdje da stavi noge,katastrofalno loše prednje svijetlo, problemi sa električnik saugom.
Sve ostalo kod Yaeroxa je za PET.
Navigacija
[0] Lista Poruka
Idi na punu verziju