Općenito > Generalno o skuterima
Honda Vision 110 novitet za 2012 g.
ivan_speedy:
Iskreno Hondini modeli skutera mi se uopce ne sviđaju,mozda bi jedino prosla x8rs...
Ali to su jako kvalitetni skuteri,kao i motori,jedino im je to jako,jako veliki + :dontknow:
wonderkid:
Ocito nisi vozito hondin skuter kad kazes da im je samo masina plus,provozaj ga pa ces vidjet zasto je bolji od speedfighta :)
B.E.R.O.:
--- Citat: wonderkid - 06 Ožujak, 2012, 13:48:55 ---Ocito nisi vozito hondin skuter kad kazes da im je samo masina plus,provozaj ga pa ces vidjet zasto je bolji od speedfighta :)
--- Kraj citata ---
Ko to kaze,tko to laze?? ??? ???
;D ;D
samo si cekao,a??
:nono:
danc00:
Ružnije od ovoga mi je samo čistokrvni kinez boatin i kompanija. Luna CPii slični su mrak prema ovome...
Svaka čast kaj je Honda i kaj možda ima dobre performanse ali uz to skuter mora biti i oku lijep...Zbilja mi na tom skuteru nije lijepo nišda drugo osim ime Honda :BangHead:
BERO mi je ukral misao iz glave...još zbilja samo fale kokoši i kavezi po njemu :laughing6: :laughing6: :laughing3: :laughing3: :laughing3:
luna500rr:
--- Citat: B.E.R.O. - 06 Ožujak, 2012, 14:00:44 ---Ko to kaze,tko to laze?? ??? ???
;D ;D
samo si cekao,a??
:nono:
--- Kraj citata ---
honda pezo isti vrag... pezo je kopija honde malo je manje kvalitetan al je lipsi 100 puta lol.. a sve je to svjetlosno kvalitetno za pojam azijskih skutera...
Navigacija
[0] Lista Poruka
Idi na punu verziju