Općenito > Propisi
Vožnja bez naočala, lječnićki pregled
danc00:
Ja sam inače dobil ograničenje na 10 godina kad sam položio vozački jer na neki qurac nisam videl koliko ima kvadratića :dontknow: a ostalo je bilo ok, i sad kad budem za par godina išel opet na liječnički stavil si bum leće i rekel bum da ih nemam...da mi makneju tu zabranu...
E sad ak me skuži da imam leće a nemam onda ne znam kaj bum napravil :laughing7: :laughing7: :laughing7: Valjda za to ne postoji novčana kazna :icon_scratch:
Inaće nosim leće kad sam na faksu jer me jebe onaj glupi marker na bijeloj ploći, ak ne sjedim u prvih dvije klupe ne vidim čitati, ta slova su mi muta pa samo radi toga imam leće...a ne bi zbog toga htel da mi u vozačkoj piše da moram imat naočale a ne trebaju mi, da mi trebaju imal bi ih pa nisam mutav da vozim ak ne vidiim :icon_thumright:
ivanm:
daltonist
danc00:
Hahaha, kakav daltonist :). Ne da ne vidim boje nek mi je mutno kad je neko glupo osvjetljenje i još mi piše s tim sranjem...jebiga mala dioptrija i to i ne vidim...
Boje raspoznam :toothy12: :toothy12:
3alfa3:
--- Citat: danc00 - 05 Ožujak, 2012, 17:12:20 ---E sad ak me skuži da imam leće a nemam onda ne znam kaj bum napravil :laughing7: :laughing7: :laughing7: Valjda za to ne postoji novčana kazna :icon_scratch:
--- Kraj citata ---
Nema za to kazne, samo mrki pogled ;D
Reponja:
Stvarno, ako počnu kažnjavati za laganje doktorima, svi smo naj.....
-Pušite li? -Rijetko zapalim, 1-2 tjedno
-Pijete li alkohol? -Ja? Nikad... Možda čašu vina za Božić...
-Jeste li imali rizične spolne odnose? -Naravno da ne (unazad 12 sati).
-Koristite li ikakve opijate? -...
i još dosta pitanja o treninzima, zdravoj prehrani, kvalitetnom snu...
Da moj doktor čita misli, potražio bi i sebi i meni psihijatra... :toothy3:
Navigacija
[0] Lista Poruka
Idi na punu verziju