Tehnički kutak > Injection

Molim za pomoc Throthelbody/TPS sensor

<< < (2/3) > >>

kizabg:
dizna koja mi ulazi u glavu je CRNE boje i velika je, nije plava kao kod nekih. jel mogu nju da prenetim pomocu unimera ,kolki otpor treba da da?

Iwo SR Tuono:
može se sve s multimetrom provjeriti, na tpsu je oko 500 omaja mislim,imao sam papire negdje dok sam još diteche radio,uglavnom bitno je da kad se leptir gasa zakreće da se otpor mjenja

što se injektora tiče ima dvije verzije, benzinski zeleni s crvenim zračnim ili plavim zračnim. Trećeg nema ili je neka kemija

ivek_sr:

--- Citat: Iwo SR Tuono - 03 Ožujak, 2012, 23:45:12 ---može se sve s multimetrom provjeriti, na tpsu je oko 500 omaja mislim,imao sam papire negdje dok sam još diteche radio,uglavnom bitno je da kad se leptir gasa zakreće da se otpor mjenja

što se injektora tiče ima dvije verzije, benzinski zeleni s crvenim zračnim ili plavim zračnim. Trećeg nema ili je neka kemija

--- Kraj citata ---

crveni nisam nikad vidio... ima neke razlike? Ja znam za još jedan crni veliki al brijem da se to u starije linije ugrađivalo...

kizabg:
Ivo SR Turino       znam da treba otpor da se menja ,ali nisam siguran kolko treba da mi pokaze ispravan TPS, menjao sam ga na motoru i kad sam kupovao drugi merio sam ga...nisam siguran izmedju koih  pinova treba da mi izbaci 1.2 oma, 1.9 oma .0,900 oma....tako je nesto bolo kolko se secam, nisam siguran. to sam menjao i merio pre godinu dana, jurio sam to internetu te vrednosti , i imao isto papir ,al sad sam sve to pogupio pa trezaim pomoc od nekoga da mi kaze ili posalje meilom te vrednosti

ivek_sr:
ak te zeza tps možda ga treba resetirat:)

1. uključiš kontak
2. ištekaš tps
3. čekaš 10 sekundi
4. ugasiš kontakt
5. uštekaš tps
6. daš kontakt i odmah lagano daš gas do kraja i lagano ga vraćaš
7. ugasiš kontakt i daš opet i to je to

Navigacija

[0] Lista Poruka

[#] Slijedeća stranica

[*] Prethodna stranica

Idi na punu verziju