Tehnički kutak > Injection

Molim za pomoc Throthelbody/TPS sensor

<< < (3/3)

kizabg:
Znam Ivke, ali hocu da ga proverim za svaki slucaj, mozda nedaje otpor kako treba pa brljavi na pola gasa recimo. znam za to ocitavanje ,te greske....samo mi to treba  ;D bio bih veoma zahvalan kad bi mi neko rekao koji opseg treba da daje TPS kad ga ocimam unimerom

Daci:
nemogu sad nać za tps kolko treba al to ti nije ziher problem ....problem ti je u raspršivaču..u tom tvom starom crnom ...trebaš skinut i provjerit kako raspršuje, fina magla mora bit ...njega možeš premjerit, treba bit 1.3 ohma al to ti ništa ne znači jer moraš imat dobar multimetar ..0.9 ti je neka standardna grška multimetra...to provjeriš tako da spojiš obadvije žice od multimetra i kolko pokaže tolko moraš oduzet od izmjerene vrijednosti raspršivača...samo za informaciju ja sam svoj mjerio i pokazivo je 1.2 ohma što je praktički normalno al nije radio

kizabg:
ponovo sam prckao oko motora. dizne ocistio ,proverio ,rade besprekorno. ustanoivo sam da su mi otisle gumice na diznama. kompresor je ok. drzi pritisak(proverio sa barometrom) mala gumica koja ide na regulator prikiska se pojela , izgleda ga je u tome problem?

Daci:
moguće ...kad odu gumice pogotovo ta mala na vrhu injektora..ona i teflon brtve kompresiju ..kad nema dobre kompresije nema ni sagorijevanja dobrog..uglavnom ak ti se pojela ta mala brtva znači da ti ni teflon ne valja ...kupi i teflon i brtvu zamijeni

kizabg:
dali neko zna koje su dimenzije sve gumice za obe dizne i regulator pritiska, precnik, debljina ....???

Navigacija

[0] Lista Poruka

[*] Prethodna stranica

Idi na punu verziju