Tehnički kutak > Tuning skutera
Help oko tuninga SF2
..::Alf::..:
Ne pravim se ja niš pametan!!! Al nemoš nekom ko se nekuži objasnit da centralni feder prebacuje przine redom od prve do pete, i onda bu on to bubnul negdi i eto komedije.
ako te zanima zakaj služi cntralna oprua, skini dolje deklo i upali skuter i gledaj malo, pa napravi krug i vidi malo kako radi. Pa niš mu nebu ako mu skineš malo deklo, pa neš mu dite napravit. naj bolje ti je uzet sam pa gledat malo i tako buš najbolje naučil. Evo tolko od mene
metalac:
to je to dečki, sad znam cemu služi to :toothy10: , imam doma seriskoga, bjeloga kojega sam dobil sa multivarom, i nekvoga zelenoga isto mislim da je malossijev. ako je neki tvrđi kaj dobim s tim? sporije mjenjanje brzina? :laughing7:
..::Alf::..:
--- Citat: metalac - 15 Travanj, 2008, 22:58:50 ---to je to dečki, sad znam cemu služi to :toothy10: , imam doma seriskoga, bjeloga kojega sam dobil sa multivarom, i nekvoga zelenoga isto mislim da je malossijev. ako je neki tvrđi kaj dobim s tim? sporije mjenjanje brzina? :laughing7:
--- Kraj citata ---
Reguliraš start, onaj šut kad krećeš. Sa tvrđom oprugom trebao bi dobit bolji start,a krajnja brzina bi se trebala smanjit, dok sa mekšim je obrnut efekt, sporije ubrzanje, a veća krajnja brzina.
probaš malo sve te opruge pa vidiš kaj ti odgovara
Navigacija
[0] Lista Poruka
Idi na punu verziju