Tehnički kutak > Tuning skutera

Help oko tuninga SF2

<< < (5/6) > >>

neer:

--- Citat: vpucko - 14 Travanj, 2008, 23:28:08 ---sad si se ti jedini pametan tu nasao, joooj boze moj sta bi ja sad radio da mi ti nisi reko da neam brzine na skuteru!
isuse boze, zar stvarno! jaooo ja stalno mislio da mi salta sam! reko brz mali jbt!

on mu je rekao KAO kad bi prebacio iz 1 u 5! uzmi auto za primjer!

al stvarno hvala ovaj dio nisam znao, eo kupujem sajbu jos cu vidit sa koliko zubaca da ubacim 6 brzinu u skuter ima tko?

--- Kraj citata ---

hahahahahahhaha  :laughing11: :laughing11: :laughing11: :laughing6:

pitaNS:
daj šta se sprdate, čovek je hteo da mu predstavi laički...nije ni on mislio da scoot ima brzine nego je objašnjavao odnos prenosa..

e j#bote što ste ludi oma napali čoveka...bukvalisti jedni! ! !

cvele60:

--- Citat: cvele60 - 13 Travanj, 2008, 22:34:54 ---aerox- minarelli masina a za nju delova u svakoj piljari :icon_tongue:
a ta opruga drzi polutke spojene da remen ne bi odmah kad das gas propao izmedju tj. da ne bi iz 1.brzine
odma prebacio u 5-u :icon_thumright: 

--- Kraj citata ---
Ovo je bio nabolji nacin da laiku objasnis kako rade polutke[vidite da covek ne zna za sta sluzi centralna opruga] :icon_thumright:

vpucko:
a mora se uvijek nac jedan pametni koji iako i on zna o cem se radi mora glumit "pametnjakovica"

cvele60:

--- Citat: vpucko - 15 Travanj, 2008, 20:01:44 ---a mora se uvijek nac jedan pametni koji iako i on zna o cem se radi mora glumit "pametnjakovica"

--- Kraj citata ---
:icon_thumright:

Navigacija

[0] Lista Poruka

[#] Slijedeća stranica

[*] Prethodna stranica

Idi na punu verziju