Tehnički kutak > Tuning skutera

Help oko tuninga SF2

<< < (3/6) > >>

metalac:
pa ja sam mu odma rekel kaj ako misli ici sređivati skuter da odma proda pežo i kupi yamahu, pijađija ili đileru i da zaboravi na toga petrožola kojemu su prvo djelovi 40% skuplji a onda još snaga 20% slabija.

sad mu je neko ponudil malossi 19 karba i sad je sretan i opet me pita dal je moguce da bude dosel do 100kmh sa ZX, multivar 2000, 19 karb, kevlar, K&N gljivica, i teže rolice oko 7-8g, .. on bi ocito samo da skuter ide brzo manje ga zanima ubrzanje.

dal je opce moguce stavit 19karb na serisku mašinu i da to radi? ne dobiva onda previše mješavine koju nebre potrošiti?

ivanm:
ma nisu dijelovi toliko skupi, nego su nedostupni, i kad ih nabaviš, moraš još pripasavati..
mislim za pravog tunera nije to ništa al za ove klince kaj oće plug&drive, malo je teže, jednostavnije je složit piaggio, i još na kraju bolje ide..
ja sam na zipa samo zašarafio gus kit, spuh, diznu 72 na karb, rolice i federe podesio i već je išo super..

metalac:
kakvoga opce ima SF2 karb-a i diznu seriski?  :dontknow:

kolko bi se trebalo staviti da dobi nešto na snazi? naravno uz veču količinu zraka.

speed:
SF2 ima serijski karb Gurtner 12,a velicina dizne ovisi o godistu skuta,na starijima je 54 a na novima 50,pa trebao bi staviti neki sportski variomat,spuh rezonantni i vecu diznu,a ako ima para moze i veci karb

metalac:
evo ovak sam ga uspel nagovoriti, ZX, multivar 2000, kevlar remen, dellorto 17,5 (je to okej veličina za serisku mašinu ili previše?).

i sad me lik pita dal mu je bolje uzeti yamahu aerox 2002 godiste 49 ccm vodeno hladjenza 650€, i pita me dal to ima minarellievu mašinu i po čemu je ta mašina bolja od neke druge.

kak se more znati čiju mašinu ima yamaha? to ide po godištima ili kak?

& da.. josh jedno pitanje postavil mi je pitanje on ovakvo:"i jos jedna stvar za sta sluzi ona velika opruga u kvacilu?????" ja sad tocno neznam na koje on misli, valja ono koje se dobi sa variomatom

ajd tenx svima na brzim odgovorima

Navigacija

[0] Lista Poruka

[#] Slijedeća stranica

[*] Prethodna stranica

Idi na punu verziju