Općenito > Oprema

MOTO OPREMA ISTOCNA SLAVONIJA,POMOC!!!! :(

<< < (2/8) > >>

te-te-ac:
prvo ljepo sunašce.. sjedi na nabuđenu r6icu i odi u zđb po cokule..   ::)

B.E.R.O.:

--- Citat: te-te-ac - 01 Ožujak, 2012, 19:53:05 ---prvo ljepo sunašce.. sjedi na nabuđenu r6icu i odi u zđb po cokule..   ::)

--- Kraj citata ---
... mislis na onu sto su mi mama i tata kupili,ma neda mi se!!!!
 :glasses2:

Sjednem u auto i kao gospodin se dovezem,normalno od mame i tate auto.
I potrosim njihovo gorivo i njihove pare!!! 
:headbang: :headbang: ;D

Max3000:

--- Citat: B.E.R.O. - 01 Ožujak, 2012, 18:24:16 ---Ljudi trebam pomoc zanima me gdje ima opreme za motore u blizini Osijeka,Sl. Broda,Vinkovaca!!!!??
Konkretno trebaju mi cizme za motor,pa di bi se moglo probati??

Zvao sam Big Bike (sl. Brod),Skare Moto (Osijek),Duo automobili (Osijek)... pa ako netko zna da ima nesto gdje bi se moglo pogledati bio bih zahvalan!!!!
 :icon_thumright: :notworthy:

Isao bih za Zagreb jer ovdje nema nista ali da se ne vozam bezveze,pa nek netko kaze imena nekih moto salona di bi se isplatilo otici vidjeti ili nazvati.
 :moli: :moli: :moli:

--- Kraj citata ---

Nema u Osijeku ništa ,ako i nešto nađeš tri puta skuplje nego stvarna cijena,nego prvac Zagreb ili po meni Slovenija ,ja sam i jaknu i cipele dainese kupio u Mariboru

Kamba:
...sad je neki dan kolega bio s u nekoj trgovini malo iza Zagreba....Novema nova se zove ili tako nešto,nisam siguran...dosta povoljno ima razne opreme... :dontknow:

B.E.R.O.:
Pa tako ce i biti za vikend picim za ZG,pa tamo da nadjem nesta.Bio sam u Os i nemaju nista tj. nece da narucuju jer je takvo vrijeme doslo da ljudi nemaju novaca ( tako mi je rekla prodavacica  :drunken_smilie: ) a ja sam zakljucio da ne treba uopce zivjeti pa je bolje da zatvori i da ne narucuje nista.

Idem u Moto Bencony,Sepic ...  jel mozda zna jos neku trgovinu u Zg di bi bas bio ono jebacki izbor ??

Hvala ljudi!!!

Navigacija

[0] Lista Poruka

[#] Slijedeća stranica

[*] Prethodna stranica

Idi na punu verziju