Općenito > Oprema
MOTO OPREMA ISTOCNA SLAVONIJA,POMOC!!!! :(
B.E.R.O.:
Ljudi trebam pomoc zanima me gdje ima opreme za motore u blizini Osijeka,Sl. Broda,Vinkovaca!!!!??
Konkretno trebaju mi cizme za motor,pa di bi se moglo probati??
Zvao sam Big Bike (sl. Brod),Skare Moto (Osijek),Duo automobili (Osijek)... pa ako netko zna da ima nesto gdje bi se moglo pogledati bio bih zahvalan!!!!
:icon_thumright: :notworthy:
Isao bih za Zagreb jer ovdje nema nista ali da se ne vozam bezveze,pa nek netko kaze imena nekih moto salona di bi se isplatilo otici vidjeti ili nazvati.
:moli: :moli: :moli:
*JOHNSON*:
Neznam u big bike bi moralo biti tam ja servisirma motor i uvjek kad cekam unutra vidim cizmi jakni odjela kaciga svega tak da vidi jbg... :D
B.E.R.O.:
--- Citat: *JOHNSON* - 01 Ožujak, 2012, 18:52:04 ---Neznam u big bike bi moralo biti tam ja servisirma motor i uvjek kad cekam unutra vidim cizmi jakni odjela kaciga svega tak da vidi jbg... :D
--- Kraj citata ---
Zvao sam ih nemaju nista!!!
:dontknow:
neki salon,zar nitko nista nezna?? ??? ??? ???
Grale:
u zg u nekim dućanima imaju sigurno...probaj ih nazvat par pa vidi dal imaju kaj na lageru
B.E.R.O.:
--- Citat: Grale - 01 Ožujak, 2012, 19:37:10 ---u zg u nekim dućanima imaju sigurno...probaj ih nazvat par pa vidi dal imaju kaj na lageru
--- Kraj citata ---
Znam da ima zvao sam i dosta stvari je na akciji,ali idem za Os u subotu u jutro pa bih volio vidjeti da nema tamo sta.
problem kod moto cizama je taj da ih moras probati jer nijedan kalup nije isti,i cizme se uvjek uzimaju 1 ili 2 broja vece nije kao cipela,patika ili papuca!!!
Navigacija
[0] Lista Poruka
Idi na punu verziju