Općenito > Oprema
MOTO OPREMA ISTOCNA SLAVONIJA,POMOC!!!! :(
B.E.R.O.:
Pa odi vidjet sta ima pa javi.
Fala.
;D
Macak sf:
Bero...skočiću danas ili najkasnije sutra do šepiča jer moram nešto i za sebe obaviti odnosno pala mi kaciga sa motora na cestu pa mi se sj#bo vizir pa idem ujedno pogledati koliko bi me došao novi.Vidio sam po prilici što te zanima pa ću malo pronjuškati po trgovini.
Ako već dolaziš u Zagreb volio bih da se vidimo da mi daš neke savjete u vezi mog sf jer ti si sigurno najbolji poznavaoc što se tiće Peugeota i ako treba mogu ti biti vodić po Zg.(neznam koliko ti je poznat Zg.)Ako treba možemo skočiti i do Jaske nije bed.
Pozdrav :icon_thumright:
B.E.R.O.:
--- Citat: Macak sf - 06 Ožujak, 2012, 11:26:30 ---Bero...skočiću danas ili najkasnije sutra do šepiča jer moram nešto i za sebe obaviti odnosno pala mi kaciga sa motora na cestu pa mi se sj#bo vizir pa idem ujedno pogledati koliko bi me došao novi.Vidio sam po prilici što te zanima pa ću malo pronjuškati po trgovini.
Ako već dolaziš u Zagreb volio bih da se vidimo da mi daš neke savjete u vezi mog sf jer ti si sigurno najbolji poznavaoc što se tiće Peugeota i ako treba mogu ti biti vodić po Zg.(neznam koliko ti je poznat Zg.)Ako treba možemo skočiti i do Jaske nije bed.
Pozdrav :icon_thumright:
--- Kraj citata ---
Mozes pogledati ali ja ih svejedno planiram nazvati dan prije nego sto krenem da vidim sa njima sta imaju i da li mi se isplati dolaziti do njih.
Ali kad vec ides vidi!!!
:icon_thumright:
Ja nisam toliki strucnjak za Peugeote,mislim znam dosta stvari o njima ali da sam sveznalica nisam.Imas Driftera on ti dosta stvari zna a iz Zg je platis mu pivo i sve ce ti reci. ;D ;D
Za nalazak nije da nebi htjeo nego neznam hocu stici jer moram na par mijesta ici a sve je na razlicitim dijelovima Zagreba,a trgovine rade do 13 sati.
Vodic mi nije potreban jer znam dosta Zagreb (bar mislim :toothy3: ).
Nemoj sad da ispadne da sam te odjebao nego sam ti iskreno napisao.
:headbang: :headbang:
Hvala puno. ;) :occasion14:
ruffryder_93:
Moj savjet je da "zaobiđeš" Big Bike u Brodu.
A što se tiće SB, poštena trgovina moto-opreme nema.
Velika Gorica--> MotoMike :icon_thumright:
marinjo:
danas prijepodne sambio kod benconya i ima veliki izbor robe i dosta dobri popusti, jedno pola sata smo pričali o kacigama i jada se da nemože prodati kacige od 2011.g. a talijani šalju novu pošiljku suomy kaciga model 2012. a još mu je na skladištu ostalo 40 komada kaciga i daje dobar popust na kacige od 30-50 % .
treba otiči kod njega i probati dogovoriti popust, spreman je na sve dogovore samo da se riješi tih modela suomi i ostalih kaciga sa lagera.
ja sam danas kupio rukavice i dođem doma i vidim da je tvornička greška ( krivo sašiveno i konac nije dobro spojen) sutra ponovno kod njega da zamjenim rukavice :(
Navigacija
[0] Lista Poruka
Idi na punu verziju