Sve za skuter!! MS Trgovina - Akcija

Autor Tema: pogodio lisicu....procedura?  (Posjeta: 3249 )

0 Članova i 1 Gost pregledava ovu temu.

Offline speed

• DJ gYzMo
  • MS počasni član
  • Tržnica : (+4)
  • maxi forumaš
  • Spol: Muški
  • YearsYearsYearsYearsYearsYearsYearsYearsYearsYearsYearsYearsYearsYearsYearsYearsYearsYears
  • Mjesto: Ogulin
Odg: pogodio lisicu....procedura?
« Odgovori #20 : 01 Veljača, 2012, 13:28:02 »
dobit ces odstetu,moj savijet,odi u ovlasteni,za gtc samo ona srebrni znak napred kosta 700 kn ::)

slagao sam jednu gtc,bolje otic u ovlasteni iako se moze sloziti,ovak ces dobiti barem prave dijelove i ustediti hrpu zivaca

Offline Grale

• moderator
  • Tržnica : (+59)
  • maxi forumaš
  • ja sam Brale
  • YearsYearsYearsYearsYearsYearsYearsYearsYearsYearsYearsYearsYearsYears
  • Mjesto: Kc
  • Moj Skuter: Didrek
  • Moja Kaciga: Suomy Trek
  • MojSpuh: Zx
« Odgovori #21 : 01 Veljača, 2012, 14:29:55 »
ja ovaj tjedan vozim auto na lakiranje jer je ogreben,auto mi pod kaskom,i vozim ga u ovlasteni...pa da se nebi zajebavo sa fuserima itd,kad mi kasko placa...iako gubim bonus,pa da onda bar znam na kaj gubim...
Sestra je sestra, al' Yasuni je Yasuni!  :headbang:

Offline R@kija

• Tržnica : (+23)
  • maxi forumaš
  • YearsYearsYearsYearsYearsYearsYearsYearsYearsYearsYearsYearsYearsYearsYearsYears
« Odgovori #22 : 01 Veljača, 2012, 16:43:38 »
Dečki nemojte blebetat nekaj kaj neznate,pogotovo ti dzeky.

Nebi pričao da neznam...Kod nas covjek udario srnu na cesti glavna cesta,udario ju napred u sredinu haube,došla policija,izašao predsjednik lovačkog kluba,i odma je rekao da to si podmiruje onaj ko je trknuo srnu,i stim da ce ga morati tuziti zbog toga,rekao je da si normalno vozio zaustavio bi se,dakle lovačko društvo snosi troškove popravka ako si imao šus s divljač ali ako te udarila s boka,i da nije bilo označeno znakom nista...Tako da dečki pazite se,danas vecina piše neprilagođena brzina uvjetima na cesti..

znaci ti si takva lisica da je to neverovatno brate

Offline dzeky

• Tržnica : (+3)
  • forumski skuteraš
  • YearsYearsYearsYearsYearsYearsYearsYearsYearsYearsYearsYearsYearsYearsYears
  • Mjesto: Otočac
  • Moj Skuter: Formula50
  • MojSetup: Malossi sport 70
  • MojSpuh: Yasuni R
« Odgovori #23 : 01 Veljača, 2012, 16:46:09 »
ma bude sigurno u ovlasteni isao :icon_thumright:

Offline dzeky

• forumski skuteraš
« Odgovori #24 : 20 Veljača, 2012, 14:35:56 »
evo ovako ljudi,naravno nebi proslo bez problema :confused5:
Dobio sam zapisnik sto je sve otislo i to,ali lik iz osiguranja mi nije napio drugu maglenku jer je od vibracije(udarca) pukla i druga meglenka tj staklo,kaze lik da mi ne moze priznat to ??? I sto sad da ja radim,bvt taj lik iz osiguranja sve nesto otezava,pa koji k :help:

Offline dzeky

• forumski skuteraš
« Odgovori #25 : 29 Veljača, 2012, 11:41:40 »
upravo dobio procjenu stete,samo da kazem kada sam vidio iznos skoro sam pao sa stolice ::) Dakle,oni mi daju 4600kn :o a samo branik me dode 5000,a gdje je maglenka,plastike ispod kotaca koje su full unistene,plastika ipod motora puknula,ja sam zvao servis i rekli su mi da bi me negdje sve doslo oko 12000kn. E sto da ja sad radim,pise tamo da naravno ne moram prihvatit njihovu ponudu kao sto naravno ni necu ali zanima me koja je onda procedura,dali mi netko moze objasnit? :help: :notworthy:

Offline Go-Go RUNNER

• Tržnica : (+12)
  • maxi forumaš
  • Moj Skuter: Gilera Runner 50sp
« Odgovori #26 : 29 Veljača, 2012, 11:46:44 »
Uzmi ponudu u ovl. servisu i odnesi je skupa sa žalbom na procjenu u osiguranje.

Offline oldmen

• Tržnica : (0)
  • forumski skejter
  • **
  • YearsYearsYearsYearsYearsYearsYearsYearsYearsYearsYearsYears
  • Moj Skuter: Runner 200
« Odgovori #27 : 29 Veljača, 2012, 12:55:27 »
upravo dobio procjenu stete,samo da kazem kada sam vidio iznos skoro sam pao sa stolice ::) Dakle,oni mi daju 4600kn :o a samo branik me dode 5000,a gdje je maglenka,plastike ispod kotaca koje su full unistene,plastika ipod motora puknula,ja sam zvao servis i rekli su mi da bi me negdje sve doslo oko 12000kn. E sto da ja sad radim,pise tamo da naravno ne moram prihvatit njihovu ponudu kao sto naravno ni necu ali zanima me koja je onda procedura,dali mi netko moze objasnit? :help: :notworthy:

ocekivana cifra, tj. ako ides na nagodbu obicno nude 50% love nego sto ovlasteni servis kosta i ta solucija se isplati jedino ako se radi o staroj kanti koju pokrpas ducktejpom samo da ide ili ako imas dobru špagu glede majstora i dijelova u svom slucaju zahebi to i auto pravac servis gdje prave sto treba i ne treba :icon_biggrin: ako su ti u servisu ovako na nevidjeno bubnuli 12tkn budi siguran da je konacna cifra blize 20tkn jer da su i vidjeli auto bez da ga raskopaju ne znaju sto je sve dobilo, a svaka qizdarija tj. plastika kosta, i za to postoji naknadni izvid stete, kad raskopaju auto vide sto jos fali zovu procjenitelja da poslika i bok ti nemas nista s tim