Tehnički kutak > Tuning skutera
Minarelli linearna polutka
lb23211:
Gamad me odje***a ko da san zadnje smece, da oni nemaju vise slika od toga i da mu se neda slikat
Sent from my U8650 using Tapatalk
pajo:
skroz čudni kanali????
igor.sb:
cudni ne cudni, to mora valjat nije upitno
recimo torq za bb u odnosu na serijsku polutku, nist posebno, da je ravno skroz nije, nesto malo bolje od serijskog (po izgledu)
i novija piaggio polutka nije nesto savrseno linearna, pa super radi svoj posao, sve je bolje od serijskog ovo vrijedi i vise nego te novce :icon_thumright:
danc00:
--- Citat: pajo - 29 Veljača, 2012, 14:47:00 ---skroz čudni kanali????
--- Kraj citata ---
Mislim da su 2 kanala linearna kao što piše i vidi se na slici, a taj treći kanal je sličan kao serijski, tak da se sve ima :icon_thumright:
Josip:
--- Citat: danc00 - 28 Veljača, 2012, 23:27:42 ---Kanali su linearni ako piše da jesu :icon_thumright: Polutka je zasad best buy sigurno. Možda je slika samo malo izvrnuta, nisu sve slike vjerne :icon_thumright: Ako je suditi po slici onda ima 3 ugla, jer imaš 2 štifta a kolko vidite 6 kanala je na slici.
Baš kao i na BGM polutci koju ja imam.
P.S.
pogledajte malo, ako su ova dva kuta na prvoj slici linearna, onda i suprotni na njihovoj strani mora biti linearan, nemre on biti zakrivljen, malo je glupa slika pa se nemreju vidjeti kanali kristalno čisto. Ali da nisu linearni onda ne bi bili u rubrici linearnih polutki, nego u rubrici pod zamjenskima. Mislim da vas samo slika mota.
Ili vam je preniska cijena pa se čudite ;D
--- Kraj citata ---
mislim da su dva kanala, tj da imas 3 stifta (bar je meni na 128 malossi tako)
sigurno da nebude gora od seriske, ja sam cak mislio probat tu polutku (koja mi ne treba jer imam overrange 128) a onaj ko nema nista to bi sigurno uz spuh i vario treba prvo nabavit :icon_thumright:
Navigacija
[0] Lista Poruka
Idi na punu verziju