Tehnički kutak > Tuning skutera

Minarelli linearna polutka

<< < (2/6) > >>

lb23211:
Evo sa SC-a

google translate

Stražnji mjenjača od Motoforce Racing. U vodič utora većine okretnog momenta vozača su dizajnirani kako bi se osigurala udobnost vožnje, a ne performanse.Mogućnost odabira između dva različita kuta linearnih omogućuje poboljšanje ubrzanja prema dostupnim snage motora. Posljedice se mogu vidjeti u utrkama, nego u svakodnevnom jahanje. Ono što je važno u svakodnevnoj vožnji je ravno dizajn utora za prijenos raspoložive snage na stražnji kotač bez gubitaka. Najbolji rezultati mogu se vidjeti u suradnji s tuning varijatora.

Rox-Rab:
meni izgleda kao da je samo jedan kanal linearan  :dontknow:

danc00:
Kanali su linearni ako piše da jesu  :icon_thumright: Polutka je zasad best buy sigurno. Možda je slika samo malo izvrnuta, nisu sve slike vjerne :icon_thumright: Ako je suditi po slici onda ima 3 ugla, jer imaš 2 štifta a kolko vidite 6 kanala je na slici.

Baš kao i na BGM polutci koju ja imam.

P.S.

pogledajte malo, ako su ova dva kuta na prvoj slici linearna, onda i suprotni na njihovoj strani mora biti linearan, nemre on biti zakrivljen, malo je glupa slika pa se nemreju vidjeti kanali kristalno čisto. Ali da nisu linearni onda ne bi bili u rubrici linearnih polutki, nego u rubrici pod zamjenskima. Mislim da vas samo slika mota.

Ili vam je preniska cijena pa se čudite ;D

lb23211:
evo bas san im sad napisa mail, i nadan se da ce mi odg ovih dana, pita san ih jel je more slikat jer se ne vidi dobro iz ovog kuta, a ako ne bude sliko poslat cu frenda iz minkena da pode to vidit....

Mikac21:
ooooo,pa to bi si i ja mogo uzet.jbt nedam onolku paru za malossi polutku :nono:

Navigacija

[0] Lista Poruka

[#] Slijedeća stranica

[*] Prethodna stranica

Idi na punu verziju