Ostalo > ATV & Quad
Pomoć pri izboru sportskog atv-a
MAST3r_77:
evo gledam i.. adly je 22.000 kn.. zongshen 16.000,a u bibi kartu sam glede one jeftine sportske i naso sam inkart h2o 250.. 13.000 kn.. pročitaj ovo: http://www.croline.com/index.php?action=testovi;page=4 tak da neznam... mislim da ce odluka past na nekog kineza jer ce mi quad(atv) služit za vožnju po šumi livadi, a možda najviše po cesti u kvartu i to... pa cemo vidjet!! :icon_thumright:
andy:
meni se ne žuri ja tek na zimu kupujem ovu...... :toothy9:
ali nigdje baš ne nalazim raptore 250 ili 350 ccm polovne...tak da si mislim da ću teško to i nać a i htio bi da je homologiran :icon_thumright:
a i ovaj tvoj na linku ima samo 13 kW....malo mi je to slabo od 15 nadalje je ok....da ima bar 20-25 konja a i 350 ccm... :hello:
JelasMX:
Ako imaš volje slagat kupi si kineza...oni imaju super mašinu...ali ovjes je loš...treba neke stvarčice dotjerat i super je....a več od 20 000kn nađeš rapotor 250 koji je dosta bolji....a za malo više nađe se i 350...pa sad biraj.... :icon_thumright:
andy:
Boga ti ovo je prastaro :D
Nisam kupio ništa na kraju, trebale pare za neš treće..
Al da sam kupovao bio bi raptor 250 il 350..
Lock teme :icon_thumright:
Deny:
Evo moj drug je prije nedelju dana dobio wolwerine-a 350 automatica naravno :D i qad ide predobro i vuce uz brdo a bolje da vam ne pricam kakav je teren u CG. :)
Navigacija
[0] Lista Poruka
Idi na punu verziju