Ostalo > ATV & Quad

Pomoć pri izboru sportskog atv-a

<< < (5/6) > >>

andy:

--- Citat: MAST3r_77 - 20 Travanj, 2008, 17:22:02 ---sta mislite jel quad od 150 ccm moze bit dosta za kvartovsku cestu i šumu?

--- Kraj citata ---

može za nezahtjevne terene znači samo ravnoooo...ak malo ubrazdiš u jarak teško ide...
ak oš po livadama i šumskim putevima i maloo po šumi onda ti je dosta...
najbolje ti je 250 ili 350 po meni al ak nemaš para dosta onda ti bude i ovaj dosta....

MAST3r_77:
cine mi se ok zongshen 150 i adly 150...

andy:

--- Citat: MAST3r_77 - 20 Travanj, 2008, 19:23:02 ---cine mi se ok zongshen 150 i adly 150...

--- Kraj citata ---

ok je to....al ja iskreno nebi nikad nikakvog kineza ni tak šta...to nije to....
sad vozima yamahu i zadovoljan sam...pa i ostajem pri yamahi i dalje.. :laughing7:

MAST3r_77:
zonshen je kinez i nisam ziher da bi bilo dobro njega uzet...
a za adly-a vele da je nadmašio i neke poznatije marke.. on nije kinez, ovaj 150 mi se cini ok

andy:

--- Citat: MAST3r_77 - 21 Travanj, 2008, 10:31:24 ---zonshen je kinez i nisam ziher da bi bilo dobro njega uzet...
a za adly-a vele da je nadmašio i neke poznatije marke.. on nije kinez, ovaj 150 mi se cini ok

--- Kraj citata ---

aha...al ja čuo da taj adly je loš pri zahtjevnim terenima tj. ima loše složžen pod ono odispod...nije zaštićen dobro...znam da nije ni na drugim quadovima to dobro rješeno al
na njima je jako loše...
al nemoj me uzet za riječ nisam sto posto tak sam načuo :icon_scratch:...al ak će te zajebavat taj pod postoji zaštita za kupit... :icon_thumright:

Navigacija

[0] Lista Poruka

[#] Slijedeća stranica

[*] Prethodna stranica

Idi na punu verziju