Tehnički kutak > Garaža
sp50-->4T®™
steeef:
--- Citat: [R]UNNE[R] - 28 Prosinac, 2012, 14:23:42 ---
--- Citat: ivanm - 28 Prosinac, 2012, 14:19:33 ---pa ne mora sve selit.. bitno je da je jače od 125ccm..
--- Kraj citata ---
tako nekako,da sam htio baš neku mrcinu mogal sam nabavit 250ie mašinu od hrce.. :icon_thumright:
ali to i košta,malo skuplji sport,a i što se tiče održavanja :happy6:
--- Kraj citata ---
gluposti pišeš u pm,kakvo skuplje održavnje?to kaj ide 2 dcl ulja više?
ostalo je isto s tim da 250 manje troši i hrcina mašina nije ie nego 250 karb.
steeef:
znam za nexus koi je okrenul 90 tkm pa nikad ništ od elektronike ni mašine nije crklo..tak da to je glupost i argument ti ne pije vodu.
ie manje troši i bolje ide tak da sve je jasno.
da more riknut nešt,more al to je tak na svemu jer niš nije vječno ni neuništivo..
ak nešt nećeš il nemreš imat onda tak reci a ne da pljuješ po nećem o čem znaš ništa ili vrlo malo :icon_thumright:
ivanm:
trebao si odmah stavit 200ccm mašinu gore..
steeef:
ne volis kemije a kaj radis sad s ovim swapom?
ako je to tak slozena ie masina tvornicki onda nije kemija.
nit si ju imal nit znas kak funkcionira al glavno da poseres.tak da bokje ne pisi nist.
--- Citat: ivanm - 28 Prosinac, 2012, 14:58:25 ---trebao si odmah stavit 200ccm mašinu gore..
--- Kraj citata ---
to sam mu i ja rekel i ostali al jbg on najbolje zna.
steeef:
opet glupost,nisi imal iskustva s tom mašinom pa pričaš napamet..mišljenje ti je u zabludi i totalno krivo.
kak su danas svi auti ie pa rade normalno?e pa takav je sistemi na skuteru ko i na većim motorima i sve je uredno ali po tvom mišljenju to nevalja.
ako sve radi onda nemaš kaj ni dirat po tome i amen.
to kaj se tebi ne sviđa je subjektivno mišljenje bez argumenta i obrazloženja..neznaš ni kak radi taj sistem al glavno da se tebi to ne sviđa.
neda mi se raspravljat s tobom,ako nešt neznaš ne pišeš i toe to.
Navigacija
[0] Lista Poruka
Idi na punu verziju