Tehnički kutak > Garaža
sp50-->4T®™
runn_it:
Asu sritan rodjendan! A za te tragove, probaj s kap wd razridjenog vodom, ali jako oprezno, meni je pomoglo kad sam sa starog runnera skida naljepnice.
Tomi_ZG:
--- Citat: [R]UNNE[R] - 08 Travanj, 2012, 19:14:25 ---Koja svjećica ide na sp50 2007?
--- Kraj citata ---
NGK BR9ES - uzmi novu pa vidi kako se ponaša,barem ona nije skupa
anton55:
meni je moja odmah probijala nova nakon 100km i kad sam je skinuo bila je do pola elektrode i izolacije crna a pola smeđa, tako da neke brzo odu a neke traju dugo
runn_it:
Vjerojatno je otisla zbog tog uljevanja u cilindar! Smjesa je vjerojatno bila prebogatagorivom i sagorijevanje onda nije potpuno te se vjerovatno natalozilo na svjecici. Vjerujem da kada bi je samo dobro ocistio brus papirom da bi opet bila ispravna!
I obavezno kupit original svjecicu! Ja sam stavio NGK umjesto championove kao privremeno na runnera, i sat mi se prebacio iz km/h u mil/h, sat je bia konstantno ukljucen, djirometar u 11000 i zmigvce nisam moga izgasit ali je motor za divno cudo radija ko urica cak i bolje nego s originalnom!
Go-Go RUNNER:
Nema tu original svjećica, piaggio preporučuje champion za par godina će ngk i eto.... Ista stvar je bila sa Selenia uljem, a sad je agip... Uzmi Champion rn1c ili NGK br8es ili br9es
Navigacija
[0] Lista Poruka
Idi na punu verziju