Tehnički kutak > Garaža

sp50-->4T®™

<< < (32/62) > >>

ivan_speedy:

--- Citat: Tomi_ZG - 05 Travanj, 2012, 22:50:58 ---Kak ta naljepnica sa tehničkog može čovjeka iznervirat to nije normalno,ja sam ju nedavno skidao sa fenom i lagano s noktom trgal i samo se trga i rulji,nikak ju u komadu skinut.

--- Kraj citata ---
Meni su idioti na tehnickom to skidali,pa cu mi cijelu plastiku ostrugali,pedercine sugave  :angry9:

pralas:

--- Citat: ivan_speedy - 05 Travanj, 2012, 22:57:09 ---Meni su idioti na tehnickom to skidali,pa cu mi cijelu plastiku ostrugali,pedercine sugave  :angry9:

--- Kraj citata ---
znaci onda ju je najbolje skinut 1 dan prije tehničkog pa ovi u tehničkom nece imati sta skidati? :icon_thumright:
ne znam za vas ali ja cu tako napraviti,i sigurno mi opet budale nece zaljepit nege naprijed to smeće od naljepnice kao sada,ili na vilicu ili na hrapavu plastiku

Tomi_ZG:
Ni slučajno davat ovima na tehničkom da skidaju naljepnicu  :nono:
To su sve mesari,eto frendu šajbu izgrebali na autu majmuni,nije jako ali opet

_r0bi_:

--- Citat: Tomi_ZG - 05 Travanj, 2012, 23:19:43 ---Ni slučajno davat ovima na tehničkom da skidaju naljepnicu  :nono:
To su sve mesari,eto frendu šajbu izgrebali na autu majmuni,nije jako ali opet

--- Kraj citata ---

meni majstor na tehnickom izbusi naljepnicu i kaze izvoli naljepi si di os  :laughing7:  :icon_thumright:

runn_it:
Kako su ponosni s onom strugalicom u ruci kao neki kirurzi, jos da su precizni  :jerk:

Navigacija

[0] Lista Poruka

[#] Slijedeća stranica

[*] Prethodna stranica

Idi na punu verziju