Općenito > Generalno o skuterima

Yamaha Aerox vs. Piaggio NRG Power -- POMOĆ MOLIM VAS??

<< < (18/19) > >>

steeef:
ako skuter trokira,i preskače kak je to slučaj s elektronskim blokadama ima osnovanu sumnju,more te rušit ovaj na tehničkom zbog toga a ako se zainate more pljenit skuter pa ga rastavlja krim tehničar pa dalje su jebade..
prekidače ti more nać..isto ko ovo kaj sam napisal,ak te snimi 80 i ti pred njim pikneš blokadu i radiš ga budalom..

oldmen:

--- Citat: steeef - 28 Veljača, 2012, 16:05:56 ---ako skuter trokira,i preskače kak je to slučaj s elektronskim blokadama ima osnovanu sumnju,more te rušit ovaj na tehničkom zbog toga a ako se zainate more pljenit skuter pa ga rastavlja krim tehničar pa dalje su jebade..
prekidače ti more nać..isto ko ovo kaj sam napisal,ak te snimi 80 i ti pred njim pikneš blokadu i radiš ga budalom..

--- Kraj citata ---

da osnovanu sumnju, na skuteru se dovezao i sve radi :icon_scratch: a ovo s krim tehnicarom lala..jel znas ikog da se to dogodilo? ima na forumu takvih? ovo za brzinu znam covjeka koji je u autu poslikan da ide brze nego sto po specifikacijama njegov auto moze i palo na sudu;)

JogFromYamaha:
ja imam iskustva s izvanrednim tehnickima jer sam vec dosta cesto bio
tako da ako mislis da nece nac prekidac zaj#bo si se
otvara sic i gleda sve dali moze sta vidjet ako pa pocne skut kasljat jer nije el blokada dobra ili propucavat ce ti ponudit
ili plati kaznu ili  ce ti dat tehnicaru koji ima pravo rastepati skut i utvrditi stvar u tvojem trosku pa si racunaj da mu treba minimum 10 sati kaks e zure i ti ces taj pregled platit oko 2000kn + kaznu za prebrzo vozenje + kaznu za voznju bez registracije (jer skuter ide ilegalno) + ti najebe jer si dao laznu izjavu a moze ti i zbog ugrozavanja sigurnosti u prometu napisat pa se onda jebi
zalebe na sudu ti neju nis pommogle jer na neispravno vozilo ti niti jedan sudac ne prizna zalbu
a vozilo je neispravno ako ide preko 55kmh za koje je zakonski registrirano i na koje ima homologaciju

a neda ti bog da nekog tresnes i da ti ustanove da si drko sta jer ako je lik pametan ili ima zajebanog odvjetnika placat ces mu odstetu i invalidninu jer vozilo koje ide 55.1+ nema osiguranje
ima oko 50 stavki na koji te more sjebat pa si izaberi

kaj se tice auta to je druga stvar i to nema nista s slucajem skutera

Tomi_ZG:

--- Citat: steeef - 28 Veljača, 2012, 15:38:12 ---murja nije baš tolko glupa kolko mislite..oni koi love >>>reklamiranje

Deny:
ја би узео нрг'а

Navigacija

[0] Lista Poruka

[#] Slijedeća stranica

[*] Prethodna stranica

Idi na punu verziju