Općenito > Generalno o skuterima
Yamaha Aerox vs. Piaggio NRG Power -- POMOĆ MOLIM VAS??
oldmen:
--- Citat: steeef - 27 Veljača, 2012, 14:54:50 ---sve manje se bude isplatilo imat 50cc skuter ak nije blokiran na 50cc (a takvog skoro pa nema na cesti,haha)
murja bude jebavala i toe to..
125 pa nadalje..da se nać za 10 soma dobar skuter.
--- Kraj citata ---
a vidim i ja da sve ode u onu stvar... ja uzimam skuta primarno da imam cim do trgovine da ne palim auto bezveze... kad komplikacije, kud ne smije preko 50, tud ne smijes vise ni pomisliti skinuti zadnji blatobran i tablicu s njega(estetski prelijepo lol) pa vidim da i za kacige zajebavaju mislio nabaviti onu tutu brain cap.. al hebat ga sad idem za vikend po 50ccm ako nebude zadovoljao valjda uleti netko u trampu za veceg :binkybaby:
Tomi_ZG:
Ak se brineš za ograničenje brzine na 50,to se najlakše da na serijali riješit elektronskom blokadom na prekidač,tak da se nemoraš sekirat previše oko tog,bez obzira kaj se to provjerava jako puno u zadnje vrijeme
danijel007:
E ljudi puno ste mi pomogli..........šta mislite o yamahi jog r i zanima me dali ako imam kategoriju A1 a vozim 50ccm (dali mogu imat problema s murjom)
Grale:
--- Citat: danijel007 - 27 Veljača, 2012, 21:06:41 ---E ljudi puno ste mi pomogli..........šta mislite o yamahi jog r i zanima me dali ako imam kategoriju A1 a vozim 50ccm (dali mogu imat problema s murjom)
--- Kraj citata ---
dobar skuter...sličan roxu dosta...imaš i zračno i vodeno hlađenje izvedbu...
nemaju te kaj zajebavat jer dobiješ sa a1 i m kategoriju odma...
danijel007:
A što mislite o Kymco Super 8 125ccm
http://www.kymco.hr/images/wallpapers/s8125.jpg
Navigacija
[0] Lista Poruka
Idi na punu verziju