Općenito > Generalno o skuterima
Yamaha Aerox vs. Piaggio NRG Power -- POMOĆ MOLIM VAS??
danijel007:
Polažem kategoriju A1 za skutere do 125ccm ali nemam dovoljno para za kupit si 125ccm :angry9: :angry9: :angry9: :angry9:
Miki-speedy:
--- Citat: danijel007 - 26 Veljača, 2012, 11:28:56 ---Polažem kategoriju A1 za skutere do 125ccm ali nemam dovoljno para za kupit si 125ccm :angry9: :angry9: :angry9: :angry9:
--- Kraj citata ---
Ma uzmi novi model srke i voljno,odrzavanje je jeftino,kad se malo upgrade-a ide kao 125 4t ;)
ivan94:
ma kakav aerox, kakav speedfight , niti sr... uzmi nrg... ja ga vozim... imam 105 kg, i 185 cm.. i vuce savrseno di god oces... dosta je visok i ne mors se mucit da sjedis skvrcen na skuteru...povuce me po ravnici 80 ko i z pi**e, niti ne cucla bas puno ko neki 2t motori, i kupio sam ga rabljenog u savrsenom stanju i cak za male pare i trazio sam jel ima gde kakva caka ili greska i nista.. naletio sam na savrsenog i vozi savrseno... uzmi NRG!!!
Miki-speedy:
--- Citat: ivan94 - 26 Veljača, 2012, 11:43:02 ---ma kakav aerox, kakav speedfight , niti sr... uzmi nrg... ja ga vozim... imam 105 kg, i 185 cm.. i vuce savrseno di god oces... dosta je visok i ne mors se mucit da sjedis skvrcen na skuteru...povuce me po ravnici 80 ko i z pi**e, niti ne cucla bas puno ko neki 2t motori, i kupio sam ga rabljenog u savrsenom stanju i cak za male pare i trazio sam jel ima gde kakva caka ili greska i nista.. naletio sam na savrsenog i vozi savrseno... uzmi NRG!!!
--- Kraj citata ---
Sr ima istu masinu kao nrg tvoj,samo sto ima bolju prednju viljusku i po meni bolje lezanje
Grale:
nrg runner i novi sr,isti racku sve...razlike su u izgledu više manje samo...
--- Citat: danijel007 - 26 Veljača, 2012, 11:28:56 ---Polažem kategoriju A1 za skutere do 125ccm ali nemam dovoljno para za kupit si 125ccm :angry9: :angry9: :angry9: :angry9:
--- Kraj citata ---
ako polažeš za a1 lijepo uzmi nešto od 125 i gotovo,a ne da se zajebavaš sa 50 koji će ti pit više nego neki vx,a da dobiješ da ide ko serijski vx moraš još para ulupat u njega da ide tak...plus toga kaj te murja bude zajebavala jer si limitiran na 50 km/h...
best buy bi bio ako bi našo vx sa vxr mašinom...
Navigacija
[0] Lista Poruka
Idi na punu verziju