Tehnički kutak > Injection

Ditech se u voznji ugasi, naglo zakoci-zablokira

<< < (10/11) > >>

Daci:
a jesam reko da ti tolerancija ne valja i klip cvika kad se zagrije...traži majstora nazad novce..tj traži bar za rad kolko si mu dao..i budi sretan ako uspiješ bilo šta izvuć ;)

_Almin_:
Ma ljudi sam se uvjerio da je to prevarant teski, navodno izgubio sam garanciju jer sam ja rastavio masinu. A vec 3 puta sam mu vozio skuter i nikad ga nije napravio da radi kako treba.
Ja sam iz Brckog(bih), tako da nema niko blizu mene... Evo ovo je taj kreten... Jos se pravi lud, navodno da klip nije od tog odlazio, te da nije mjenjao radilicu, i da se to "sitno" lupkanje moglo drugacije rijesit... Mada je to bilo itekako bucno lupkanje.
http://www.pik.ba/artikal/1683461/aprilia-ditech-servisiranje-/

JogFromYamaha:
veca je sansa da sam ides rastepat masinu po uputstvima da ces sam rjesit stvar prije budale

_Almin_:
definitivno da je tako... Samo zali boze ovih 150Eura koje sam njemu dao... padose u vodu i ponovo sad sve kupovao...

JogFromYamaha:
to se zove "prevarant"
zna da niko diteka nezna slagat (osim rjetkih) i misli da je faca jer zna kupovati drek djelove a ne ono kaj valja
da se razme u njih nebi uguraval nutra custom made klipove iz žnj kvalitete nego bi kupio ono sta valja i ti bi se vozio
a ovo s radilicom je fuš na totalno novom nivou

Navigacija

[0] Lista Poruka

[#] Slijedeća stranica

[*] Prethodna stranica

Idi na punu verziju