Tehnički kutak > Blokade
blokada VXR-a
Loris Ri:
I sta ako ga i uspijes nekako zablokirat na 50?
jos uvijek ti jje 4t zvuk,a ako imas vezu i prodes,prvi put kad te murija zaustavi si naj#bo...
nije mi jasno zasto vxr masina,zasto nisi stavio sp? Tu ti je zvuk barem rijesen i manja je mogucnost da ce te murija cim te vidi sje*at...
Grale:
--- Citat: Loris Ri - 25 Veljača, 2012, 11:07:42 ---I sta ako ga i uspijes nekako zablokirat na 50?
jos uvijek ti jje 4t zvuk,a ako imas vezu i prodes,prvi put kad te murija zaustavi si naj#bo...
nije mi jasno zasto vxr masina,zasto nisi stavio sp? Tu ti je zvuk barem rijesen i manja je mogucnost da ce te murija cim te vidi sje*at...
--- Kraj citata ---
pa valjda će i ovaj na tehničkom skužit jbt...
neznam kak mogu proć na tehničkom tak,jedino ak nemaju vezu...
to je isto koda u benzinca staviš dizela i obrnuto... :icon_biggrin: svejedno moraš radit atest
Go-Go RUNNER:
Čovjek je napisao da ima "vjetar u leđa" ali da je svejedno mora zablokirat na 50, sve drugo je riješeno :)
Grale:
ak ima vjetar u leđa,onda nek mu ovaj drži 10 % gasa
Tomi_ZG:
--- Citat: Grale - 25 Veljača, 2012, 14:35:48 ---ak ima vjetar u leđa,onda nek mu ovaj drži 10 % gasa
--- Kraj citata ---
Pričao sam s jednim likom kaj radi tehnički pregled i veli da tak nemože jel navodno onaj komp skuži da mu doziraš gas.Sad jel to istina il ne nebi se štel mešat
Navigacija
[0] Lista Poruka
Idi na punu verziju