Tehnički kutak > Blokade

blokada VXR-a

(1/7) > >>

king_zvona:
ovako, imam registaraciju 1.3. a skuter je original bio 50 ccm(runner sp "07), ali sada je mašina gore od VXR-a......na tehničkom imam "vjetar" u leđa, ali skuter moram nekako blokirat na 50 km/h radi valjaka na koje skut mora ići.....eh sad jel ima netko neku ideju kako blokirat skut da ne ide brže od 50....mašinu od 50 ccm nemogu nabavit i da mogu jednostavno nemam volje se za*ebavat i sve to prebacivat.....svaka pomoć je dobro došla.....hvala

Tomi_ZG:
Mislim da kaj god napraviš opet bu išel debelo preko 50 al ja bi probal dat napravit debeli prsten za vario da popuni skroz bolcnu da vario uopče nemože klizit i nekak uz to blokirat gas sajlu,a za ostalo stvarno neznam,kak god bilo za#ebana stvar

marko209vx:
blokiranje gasa zaboravi jer vxr na 1/4 gasa ide 80 skoro.
moja preporuka ti je igranje sa zrakom, zacepi mu dovod zraka ali ce ti onda trokriat, nece sigurno ic preko 50 ali ce stucat jebeno... ako te za to nece zezat na tehnicom to napravi.

I uvjek mozes membranu probusit mada ti to ne preporucam :D

duka:
prsten na variomat da ga uopce ne pomjeri i ako ni to nije dovoljno neku klasicnu blokadu ko sto se inace stavljaju da mu blokira okretaje i to je to, malo ce propucavat al sta :)

steeef:
da,pa dok mu propuca cdi onda si je tek napravil posla.
kakvu god da stavi blokadu varia teško da bu ga blokiral..i skuter bu letel u okretaje

Navigacija

[0] Lista Poruka

[#] Slijedeća stranica

Idi na punu verziju