Tehnički kutak > Blokade

blokada VXR-a

<< < (4/7) > >>

king_zvona:
policija me je do sada jedno 10 puta zaustavila i nisu mi riječi rekli, još su mi rekli da sam pametan što imam seriski spuh pa mi se skut ne dere, oni se baš ne kuže u to(koliko sam ja skužio)....
--- Citat: Loris Ri - 25 Veljača, 2012, 11:07:42 ---I sta ako ga i uspijes nekako zablokirat na 50?
jos uvijek ti jje 4t zvuk,a ako imas vezu i prodes,prvi put kad te murija zaustavi si naj#bo...
nije mi jasno zasto vxr masina,zasto nisi stavio sp? Tu ti je zvuk barem rijesen i manja je mogucnost da ce te murija cim te vidi sje*at...

--- Kraj citata ---

probat ću se sa variomatom igrat, i mislio sam neki limić stavit na ispuh....  :dontknow:

kileextreme:
Je... kume da si u Zagrebu rijesili bi to bez problema  :icon_thumright: :icon_thumright:

unnamed:
vidio sam da postoje neke limitatore brzine za skutere do 200ccm koji limitiraju brzinu na 50 bar mislim..sad dal to vrijedi ne znam oko 200kn dode..

R@kija:
ak vec imas vjetar u leđa,nek drzi gas da mu dojde do 53-54 i bok,tak je meni  :toothy12: :toothy12:

*JOHNSON*:
Neg drzi skroz lagan gas i nek ga drzi na kocnici :D vlajda nece spaliti kocnice haha al opet kako je murija tako glupa i ovi na tehnickom da nevide da je na motoru em 2 puta veca masina em top cina nazad koja rokce skroz drugi zvuk od cvaje :D??

Navigacija

[0] Lista Poruka

[#] Slijedeća stranica

[*] Prethodna stranica

Idi na punu verziju