Općenito > Propisi
Voznja bez vozacke skutera 150ccm
cona_rab:
sad ćemo mi u eu pa će se moć vozit sa b kategorijom do 125 :icon_biggrin:
i ja čekam da položim za "velki" motor :icon_biggrin: još samo 6 mj i 6 dana :headbang:
Grale:
nije 15 kw,nego 11 kw... :icon_biggrin: al svejedno ju nemožeš vozit...zbog 25 kubika više,glupost...
--- Citat: Gianelli extra77 - 22 Veljača, 2012, 21:25:47 ---to mi je jasno da mi nije mjesto u prometu jer nemam vozacku ali opet ima i onih koji imaju vozacku a veca su smrt od onih koji ih nemaju a slazem da se da nebi smjeli to radit ali eto nisam jedini niti cu ikad biti da je bar ljudi vise poput moje dobi oko 17 godina koji nesto i misle glavom a ne dica iz 8 razreda sa 14 godina i novom gilerom de u skolu
--- Kraj citata ---
baš se ponosim tobom jer tak fino razmišljaš... :mosmislit:
oćeš moje mišljenje,a isto mišljenje ima zakon,koji nije tu za bezveze...nemaš ti pojma o vožnji,niti su neki sa vozačkom veća smrt od tebe...jer svako ko je položio,zna vozit(osim ako nije potplatio)...i zna se snać u većini situacija...a ti ćeš moć reć da znaš vozit,onog trena dok ti čovjek iz komisije kaže:"čestitam,položili ste"...a do tad ja se nebi falio s tim da se vozikam bez vozačke i da sam bolji od 90 % drugih ljudi...kažeš da imaš 17 godina,znači ti planiraš do 24.godine vozit bez vozačke?? samo napred sljedećih 7 godina,vidjet ćemo kolko ćeš se navozit...
Zokaaa:
--- Citat: 3alfa3 - 22 Veljača, 2012, 21:40:26 ---Kad napravi neko sranje, osiguranje plati stetu, a njemu nakon suda sjednu na racun. Pa ako unesreci nekog ko ce zbog toga izgubit radnu sposobnost, placat ce godinama (desetljecima) svaki mjesec pristojan iznos dok god unesreceni nebi iso u penziju "prirodnim" putem
Al eto, bolje vozit bez dozvole pa cekat da se polozi i za auto i za "velki" motor ;D
Ak zakon veli do 125ccm, onda je to do 125ccm.
--- Kraj citata ---
Baš to. Ali nekima jednostavno ne vrijedi objašnjavati.
Ja dižem tužbu protiv roditelja od klinca što me je skucao, jer zbog ozljede sam dobio otkaz (tj. nisu mi htjeli produžiti ugovor), troškovi terapija, goriva, tableta... večinu stvari koje sam prije radio mogu prekrižiti. Godinu dana živio od 0kn jer nisam mogao ništa fizički raditi, prodao auto da imam tih godinu dana šta jest.... Ma mogao bi nabrajati do sutra.
A mali šupak se nije udostojio ni ispričati.
Ne razumijem roditelje koji kupe klincu skut/motor od 125/150/250 ili koliko već kubika i dopuste mu da se vozi bez vozačke? Pa nije to igračka.
Vozio sam se i ja bez vozačke ko klinac na tomosu automaticu ALI po dvorištu ili po šumi/livadi gdje nema žive duše, a ne drugih sudionika u prometu...
Loris Ri:
polozite i na miru ste.... :icon_thumright:
nemorate se vise stalno okretat i gledat di su momci u plavom....
tjedan-dva od kad sam dobio vozacku u ruke sam ja njih hvato a ne oni mene.... :P
glupo je da nemozes vozit sr-ku al jbg takav je zakon....neko ce te pustit bez da te ista pita a neki peder ce ti napisat jos 4 kazne... i tako ce uvijek bit...
Loris Ri:
a i rijetkima se zabranjuje polaganje...nezz kad sam zadnji put cuo da su nekome zabranili...
Navigacija
[0] Lista Poruka
Idi na punu verziju