Sportski kutak > Sve vezano za utrke

SCOOTERHAPPENING 2012

<< < (142/159) > >>

gumy:
zake nas onda nisi popalal na stazi? :D

2TDottore:
deca manite se sp-a to nevalja xD nema R-a do FXR-a  :laughing7:

--- Citat: DeLUX - 06 Lipanj, 2012, 13:48:12 ---sva sreća pa ja nisam pio niti jedan dan xD

--- Kraj citata ---

ti suti ti nemas pravo glasa.zato sam tolko i cugo da ubijem tremu jer sam znao da bum s tobom u finalu a alkohol je bolje opravdanje za neuspjeh nego trema  :laughing11:

--- Citat: gumy - 06 Lipanj, 2012, 14:13:42 ---zake nas onda nisi popalal na stazi? :D

--- Kraj citata ---

gumeni ja mislim da mi nismo u istoj klasi  ;D

SRAD:
Hehe FXR i njegova zadnja felga bez glavčine ;) :icon_biggrin:

Drnda:
da mi nije bratu bilo vjencanje 2.6, tocno na dan odrzavanja, vjerojatno bi i ja dosao.. ipak samo lokati alkohol, posto sam u dvokotackoj penziji ima neko vrijeme  :toothy12: :toothy12:

2TDottore:
ali nije moj motor jedini koji je tamo bio ajmo rec pojava po pitanju brzine.tu je i bijeli zip 180 od sinise kojeg je lux vozio u drugoj utrci i s njim napravio sekundu bolje vrijeme na stazi nego sa svojim i odvojio se od ostalih dosta vise s njim nego sa svojim s tim da su mu kocnice gotovo nikakve a da koci ko luxov valjda bi skinuo i dve sekunde po krugu a isto u njemu nema skoro nista tjuning djelova sto vam i sinisa moze rec nego je samo jedan kljucan detalj napravljen na malossi 172 termogrupi i stavljen je malossi spuh i malossi 25-ica i jos par sitnica doradjeno da to sve u kompletu ostavi odlican dojam da zip stvarno leti sta vam i sam lux moze rec koji je osto iznenadjen kad je sjeo na njega.

Navigacija

[0] Lista Poruka

[#] Slijedeća stranica

[*] Prethodna stranica

Idi na punu verziju