Sportski kutak > Sve vezano za utrke
SCOOTERHAPPENING 2012
speed__100:
--- Citat: 2TDottore - 06 Lipanj, 2012, 12:27:46 ---fxr je popapal gumenog dvaput zaredom a namazal bi i luxovu jurilicu da nije bilo usporenih reakcija na startu zbog 2 promila u krvi :laughing7:
--- Kraj citata ---
Pohvalno sto reći,ali da gotovo pa serijala ide za 7-8 sec do 100 :o,objasni nam u čem je tajna šefa kuhinje :binkybaby:
kiza-iz-kvarta:
--- Citat: speed__100 - 06 Lipanj, 2012, 12:37:36 ---Pohvalno sto reći,ali da gotovo pa serijala ide za 7-8 sec do 100 :o,objasni nam u čem je tajna šefa kuhinje :binkybaby:
--- Kraj citata ---
nema tu nekih tajni :icon_biggrin:
općepoznata stvar je da ti FXR old school mamojebci svakog dobrog SP-a ubijaju!
ja nikad neću zaboravit kad sam prodo svog FXR-a frendu, za 2 dana sam već bio na Zdravku iz 2002 god....bacili rejs, frend još imao suvozača na FXR-u i ubio me za 10-dužina motora :dontknow:
kako i zašto, ne znam,al ti stari FXR-ovi idu kak kuga!!! nažalost ljudi ih ne doživljavaju previše zbog zadnjeg bubnja :hmh:
J.U.R.C.A:
Ovaj je standardan... majke mi :) haha. dottore. radje nemoj pisat koja je tajna , drzi ih u neizvjesnosti nego pisat da je serijski ;).
robert:
--- Citat: J.U.R.C.A - 06 Lipanj, 2012, 12:55:03 ---Ovaj je standardan... majke mi :) haha. dottore. radje nemoj pisat koja je tajna , drzi ih u neizvjesnosti nego pisat da je serijski ;).
--- Kraj citata ---
u jurca, ko pozna dottorea taj zna da je on gori od james bonda! uvjek neke mućke po skuterima :laughing7: :laughing7: :laughing7: :laughing7:
DeLUX:
--- Citat: 2TDottore - 06 Lipanj, 2012, 12:27:46 ---fxr je popapal gumenog dvaput zaredom a namazal bi i luxovu jurilicu da nije bilo usporenih reakcija na startu zbog 2 promila u krvi :laughing7:
--- Kraj citata ---
sva sreća pa ja nisam pio niti jedan dan xD
Navigacija
[0] Lista Poruka
Idi na punu verziju