Sportski kutak > Sve vezano za utrke

SCOOTERHAPPENING 2012

<< < (119/159) > >>

nidjo180sp:

--- Citat: Pupo - 03 Lipanj, 2012, 20:43:21 ---Da al to je bilo samo za raju malo. Mislim da je najgore prosao neki tip sto je langetu dobio, inace nije bilo neki intervencija zesci.

Inace, stigao i ja kuci. Sve je bilo na razini, vrijeme je isto tako posluzilo odlicno tak da oni kojima je kisa bila izgovor...

Sta reci, organizacija super, ekipa za 5 opet i tako. Vidimo se nagodinu opet

--- Kraj citata ---

mene je vozil pa je paradiral malo  :toothy12: jebiga,pukla tetiva i zglob je naj#bo,al kaj sad  :icon_biggrin: otpeljal sam te 2 utrke samo da bodove pokupim kad sam vec dosel makar me teta doktorica nije htela pustit  :laughing7:

kiza-iz-kvarta:
nakon brzog sastanka pojedinih HERO MEMBERA donešen je TOP 5 forumskih likova/pojava čija se NE prisutnost i te kako osjetila na ovogodišnjem happeningu  :icon_thumright:

1. Hac
2. Fic
3. JogurtFromVindija
4. Boltek
5. W

jel da je bio barem netko od navedene petorke, na sami spomen riječi DOSADA odmah bi sjevnula klocna  :glasses9:

walkay:
update gore... stavio sam drugi filmic, No-limit!

runner_sp180:
bilo je super, organizacija je predobra, decki su svi susretljivi i svi ce pomoc, stvarno odlicno.. skuteri su bili odlicni ali ipak sam ocekivao puno puno vise skutera i ljudi

tonch08:
Ekipa, bilo mi je drago što ste gostovali na našoj stazi, bilo je fenomenalno, predrobra atmosfera, ljudi su svi zakon, jedinu zamjerku imam što vas je bilo u nekako malenom broju, imao sam osjećaj da če vas doći o ho ho, ali i ovoj e bilo dobro... I sada imam jednu molbu ako je moguće da mi ostavite linkove fotografija/albuma koje ste napravili tijekom ovog vikenda, može i sa Facebook profila, pa da si downloadam slike na komp, pa da si spremim, volio bih to imati za uspomenu tu negdje, a ne da moram tražiti po netu, a moj fotić je bio u kvaru tako da ga nisam mogao koristiti... :) Lijep pozdrav!  :hello:

Navigacija

[0] Lista Poruka

[#] Slijedeća stranica

[*] Prethodna stranica

Idi na punu verziju