Sportski kutak > Sve vezano za utrke
SCOOTERHAPPENING 2012
steeef:
--- Citat: igor.sb - 03 Lipanj, 2012, 22:27:59 ---sretno stigli bruce i od zle bake rođaci
pa to je dobro!
--- Kraj citata ---
ubili ste zlocestu baku?ma mrs babo crkla dabogda :P
bruce
3alfa3:
--- Citat: ivan007 - 03 Lipanj, 2012, 23:27:26 ---..popio je bar 8 piva od pol kile u jedno 3 sata :toothy3:
--- Kraj citata ---
To je puno? :icon_scratch:
;D
fleky911:
Subota ujutro- Budim se i sjetim da imam faking školu još...niš obućem se vidim kiša lije ja na motor dođem do prvog semafora..krenemo sa semafora ispred mene novi Clio 50 metara dalje Clio stao najednom ja po koćnici iii bum u auto ...niš na osiguranje (a motor od autoškole :angry7: )rješili to ja otišo u jebeno teškim bolovima u školu samo da me ne ruše..došo doma sav isprebijan nemogu hodat ali nikaj motor se slaže i zove Efz (ej bok stari....blablabla nađemo se na poćetku zaobilaznice) niš ja na motor palim za Predavac tiže Efz aliii zaobilaznica zatvorena sve izbušeno kablovi trake niš mi to zaobišli i deeri po zaobilaznici sami nigdje žive duše :D ćak sam od prve pogodio di je staza to nemogu vjerovat ;D došli smo taman kad su skuteri bili na izlazu na cesti za freeride i prikljucili se (mislim da sam ja jedini vozio 4t na brzine u koloni(osim policemana)) ...vratili se u camp bio tamo di G bio upozno se sa G-om, Karlom i Igorom ..nisam imo prenocište ali naravno admini su odma rekli da se ništa nebrinem da ce se sredit nešto..G je jeben lik kad si malo p.. ono znate već ;D.i ono 11 navećer sati meni se nespava..i cura nešto da bi i ona došla da bi gledala i ja na motor smjer Virovitica -> Grubišno Polje-> Nova Rača ..odspavo tamo iduće jutro ja na wc-u izađem van kad vidim propušten poziv od Efz-a ...čovijek me zna tek 1 dan i nije me vidio slijedeće jutro i odma zvao di sam (svaka ćast na tome :headbang: :headbang: :headbang: ) i došli mi tamo i tak utrke gledali navijali za G-eja :icon_tongue: i sad dođe stunt, a cosa_wp (ako sam dobro pokonto da je on onaj koji je došo sa automatikom :headbang: ) koji je prejeben lik je imo i jeben kometare na stuntere a pogotovo na onog što je vozio kawasakija on pali gume a cuješ nje aa gle jbt sad ce i Matija napisat :headbang: ....i onda su bile trke opet i dok to sve prošlo ošli ja i mala na sladoled i dok smo krenuli slucajno sam sreo Efz-a da taman ide doma i tak došli doma bla bla ;D ;D ;D ;D ;D ;D ;D ;D :icon_biggrin: :icon_biggrin: :icon_biggrin: :icon_biggrin: :toothy10: :toothy10: :toothy10:
--- Citat: 3alfa3 - 04 Lipanj, 2012, 00:24:33 ---To je puno? :icon_scratch:
;D
--- Kraj citata ---
ma nije popio 8 piva popio je on više ja bio kraj njega i nisam ni brojat stigo :D
steeef:
nie to cosa,nego član gamijevog support team-a :)
i da čestitke natjecateljima na osvojenim rezultatima i na interesantnim trkama :icon_thumright:
fleky911:
--- Citat: steeef - 04 Lipanj, 2012, 01:02:07 ---nie to cosa,nego član gamijevog support team-a :)
i da čestitke natjecateljima na osvojenim rezultatima i na interesantnim trkama :icon_thumright:
--- Kraj citata ---
a znam da sam pobrko jer sam vidio da cosa ima na avataru tomosa :D
Navigacija
[0] Lista Poruka
Idi na punu verziju