Ostalo > Razne offtopic teme :)
Cijene goriva u nebesima
3alfa3:
--- Citat: JogFromYamaha - 17 Prosinac, 2014, 13:52:33 ---dal cu si kupit novi TV za bozic ili otici na docek na korziku to je moja stvar.
--- Kraj citata ---
:icon_thumright:
TomTomislav:
Cijena takva od goriva bude dok ne prođu izbori , logično !
duje.kundid.12:
--- Citat: Aprilia97 - 16 Prosinac, 2014, 16:03:56 ---Meni je cijena uvijek ista,svaki put stavim 50 kn :icon_thumright:
--- Kraj citata ---
Isto je i kod mene,samo sta me jucer s**balo ovo pojeftinjenje pa sam ga prepunio :BangHead:
JosipMarijanovic:
--- Citat: 3alfa3 - 17 Prosinac, 2014, 13:40:53 ---
Ja love nemam koliko bi htio (s tim da sam skroman, a ne rasipnik, samo imam druge prioritete pa se sam se tome prilagodio). Recimo, na "civilnu" odjecu ne trosim prakticki nista - nosim robu staru barem 2 godine, a da kupujem svaki mjesec nove majce, hlace, kosulje, odijela, tenisice, cipele i sl. sigurno si nebi mogo prisutit sve vezano uz motor. Znaci, odrekao sam se necega u korist necega drugog. I meni dobro. Takodjer, kod mene doma nije sad 23-24C temperatura jer to kosta dosta vise nego 20-21C koliko mi je u prostorijama gdje boravim (ostale su hladne). Pazim na potrosnju struje, vode i sl.
Prosjecni nijemac o tome ne mora mislit - on ima za sve to, mozda nece mjesecno stavit sa strane 500+ eura (iako vecina stavlja i vise od toga), ali sigurno nece brinut za egzistenciju, a uvijek ce mu ostat za hobije.
I onda kad kupim 2 kacige (svaka 2500kn), rukavice (1650kn), cizme (1950kn), jaknu (4100kn) i hlace (2500kn), ispada da serem novce. U 2 godine nisam kupio ostalu odjecu (ne hodam podrapan i zmazan, hvala na pitanju ;D ) i ovo ispada oko 633kn mjesecno. U HR se kaze da na odjecu po glavi stanovnika ide 500kn mjesecno pa stvari polako sjedaju na svoje mjesto. a i ta oprema nece trajat 2 godine, nego bitno dulje.
--- Kraj citata ---
Kako je Alfa rekao. Kad odem na jednu "kavu" godisnje sa ekipom sa faksa svi pomisle da serem pare jer si mogu priustiti da idem sa skuterom ili neki put autom na faks. I onda im bacim matematiku, koliko popuse cigareta, koliko potrose kad vikendima idu van, dnevno na kavama. Iispada da svi imaju puno vise para nego ja, a covjek bi rekao da je obrnuto kad se ovako gleda.
Kad je benzin oko 11kn meni je bilo jefitnije ici svaki dan skuterom na faks nego se voziti na studentski pokaz koji je 213kn. Skuter mi na relaciji faks-doma trosi 3.4-3.7 i koliko put trebam ici na kraju mjeseca mi ostane malo i za gust. A da su mi bile ovakve cijene kao sad bi mi za gust ostalo oko 50km tjedno.
zvonkec92:
neznam, meni se to nista ne sviđa, dam se kladit da ce se cijene uskoro opet vratit na staro.
Navigacija
[0] Lista Poruka
Idi na punu verziju