Tehnički kutak > Tuning skutera

Yasuni Carrera 16/07 City za minarelli .

<< < (2/5) > >>

doritos:
Imao sam ga prije 2,3godine. Nosač je bio crne boje, kevlar top,al samo naljka koja se spalila ubrzo kad sam namontirao TPR xD
Taj auspuh je savrseno napravljen bez i jedne mane!

luna500rr:
lik na njemacki prica o carerra auspusima... prica medju ostalom i o ustedi mase na auspusima...

danc00:

--- Citat: dino73n - 20 Veljača, 2012, 19:13:47 ---Uh danc jesi se navuko na skuterizam....a da probas herion malo,jeftiniji je i krace traje,salim se naravno.
Sta je slijedece sad? Neki metrakit pa onda C21  i sve tako do kraja :D

--- Kraj citata ---

A pas mater, Yasuni R mi je bio i još uvjek je najdraži spuh, i zbilja žalim kaj sam ga prodal, da imam para stajal bi mi doma u sobi kak mi je drag bil taj spuh. Ali kad sam već stavil novu radilicu, napravil jebenu cijelu generalku, zamjenil sve kaj se zamjeniti dalo sa novim djelovima, žao mi je onda da vrtim i kit i sve to na 10 000okr. Samo sam radi toga kupil Yasuni C16 City, da mi malo više razvrti mašinu i da cilindar radi ono za kaj je kupljen a ne da ćući na 10 000okr.

Ne vjerujem ali sad za ozbač  :toothy12: da ću stavit gore išta jaće, jer skuter mi ipak treba za vožnju a ne za trke, a to je već ionak na granici.

Eto tu je upal Yasuni C16 City, da razvrti kit ali ne da ga ubije ili mu izvadi dušu, jer to ipak nije spuh koji kolje budimo realni, jaći je malo od R-a i to je to, taman koliko meni treba. Da sam imal u planu neki jači kit uzel bi R1400 ali zbilja nemam.

Pa ljudi moji, na tom skuteru moram još uložit dosta € da bude tip-top. Imam serijski usis...to se mora riješit pod hitno, ali čekam da naletim na neki V-force 3 by T. druge neću uopče gledat. Onda bude to bass... :headbang:

Ivan- da odlična je to stvar samo kak dugo traje  :dontknow: nisu tu baš male temp. a guma se zapeće i možeš ju jebat, al ajde bar se O-ring lako kupi...glavno da je on tu i da brtvi.

Luna500rr - pogledal sam taj video već 3x, ak se ne varam pa ja sam ga i stavil u jednoj temi da si proučite :icon_thumright: :icon_scratch: Ne razmem baš dojčland pa nisam to skužil za materijal...šteta kaj nije na eng

Kak je najlakše montirat spuh, prvo flanđu na cilindar ili sklopim spuh pa sve skupa...vjerojatno može bilo kak ali eto...pitam možda ipak ima razlike :icon_scratch: :dontknow: :icon_thumright:

marjan.vxr:

--- Citat: danc00 - 20 Veljača, 2012, 23:08:07 ---A pas mater, Yasuni R mi je bio i još uvjek je najdraži spuh, i zbilja žalim kaj sam ga prodal, da imam para stajal bi mi doma u sobi kak mi je drag bil taj spuh. Ali kad sam već stavil novu radilicu, napravil jebenu cijelu generalku, zamjenil sve kaj se zamjeniti dalo sa novim djelovima, žao mi je onda da vrtim i kit i sve to na 10 000okr. Samo sam radi toga kupil Yasuni C16 City, da mi malo više razvrti mašinu i da cilindar radi ono za kaj je kupljen a ne da ćući na 10 000okr.

Ne vjerujem ali sad za ozbač  :toothy12: da ću stavit gore išta jaće, jer skuter mi ipak treba za vožnju a ne za trke, a to je već ionak na granici.

Eto tu je upal Yasuni C16 City, da razvrti kit ali ne da ga ubije ili mu izvadi dušu, jer to ipak nije spuh koji kolje budimo realni, jaći je malo od R-a i to je to, taman koliko meni treba. Da sam imal u planu neki jači kit uzel bi R1400 ali zbilja nemam.

Pa ljudi moji, na tom skuteru moram još uložit dosta € da bude tip-top. Imam serijski usis...to se mora riješit pod hitno, ali čekam da naletim na neki V-force 3 by T. druge neću uopče gledat. Onda bude to bass... :headbang:

Ivan- da odlična je to stvar samo kak dugo traje  :dontknow: nisu tu baš male temp. a guma se zapeće i možeš ju jebat, al ajde bar se O-ring lako kupi...glavno da je on tu i da brtvi.

Luna500rr - pogledal sam taj video već 3x, ak se ne varam pa ja sam ga i stavil u jednoj temi da si proučite :icon_thumright: :icon_scratch: Ne razmem baš dojčland pa nisam to skužil za materijal...šteta kaj nije na eng

Kak je najlakše montirat spuh, prvo flanđu na cilindar ili sklopim spuh pa sve skupa...vjerojatno može bilo kak ali eto...pitam možda ipak ima razlike :icon_scratch: :dontknow: :icon_thumright:

--- Kraj citata ---
bas je sexy c16
a za montiranje ja bi prvo flandu na cilindar, lagano pritegnuo tek toliko da o ring stisne i onda stavio c16 pritegnuo njega i na kraju flandju! haha

danc00:
Haha, Marijan, tak nejde nikak..znam spuh kak se šrafi nije to problem...samo pitam jel bolje flanđu prvo fiksirat pa onda postavit spuh ili sve zajedno u komadu...nema veze bum skužil sam ak niko neće reći :binkybaby:

Navigacija

[0] Lista Poruka

[#] Slijedeća stranica

[*] Prethodna stranica

Idi na punu verziju