Tehnički kutak > Tuning skutera

Yasuni Carrera 16/07 City za minarelli .

(1/5) > >>

danc00:
Evo danas mi je došel Yasuni Carrera C16 City ili ti Carrera 16/07  kodni broj: 326 B

Prvi dojam je već bil kad sam primil kutiju, i da velim nisam baš bil vesel. Neki dan sam slal Yasuni R i djelovala mi je dosta teža od ove... kad sam sve raskopal potvridilo se to kaj sam osječal.

City 16 je dosta lakši od R-a, R mi je izgledao i djelovao puno masivnije i krupnije i teže...dok City 16 je na rukama lakši...no nebitno to je samo prvi dojam. Varovi su skoro pa savršeni i nema nikakvih oštećenja po spuhu, tj udubljenja. Sitnih ogrebotina ima jer dolazi samo u Yasuni najlonskoj vrećici sa ostalim dejlovima pa to sve pleše po kutiji.

Spuh ima obje blokade, u topu i u grani. Top sam uzel Aluminijski crni.

Kaj mi se sviđa je to da u granu di dolazi flanđa postoji kanal u koji se stavi O-ring, tako da nema puštanja plinova ili prduckanja. Ono kaj mi se ne sviđa je nosač, koji nije standardno crni nego je više krom, mada se ne sjaji toliko. Onaj nosač od R-a mi je bil daleko ljepši.

Top, ko top...u ovom slučaju je samo razlika kaj ne dobiš naljepnicu nego su slova u boji aluminija, ubiti top je farban a slova su čisti aluminij. Držać topa je običan sa izrezanim slovima Yasuni...niš posebno.

Grana je skroz drukčija nego kod R-a, uopče nema čak ni sličnosti.

Fi kod R-a iznosi 24mm, a tu je flanđa 25mm

Josip:

--- Citat: danc00 - 20 Veljača, 2012, 16:00:36 ---Evo danas mi je došel Yasuni Carrera C16 City ili ti Carrera 16/07  kodni broj: 326 B

Prvi dojam je već bil kad sam primil kutiju, i da velim nisam baš bil vesel. Neki dan sam slal Yasuni R i djelovala mi je dosta teža od ove... kad sam sve raskopal potvridilo se to kaj sam osječal.

City 16 je dosta lakši od R-a, R mi je izgledao i djelovao puno masivnije i krupnije i teže...dok City 16 je na rukama lakši...no nebitno to je samo prvi dojam. Varovi su skoro pa savršeni i nema nikakvih oštećenja po spuhu, tj udubljenja. Sitnih ogrebotina ima jer dolazi samo u Yasuni najlonskoj vrećici sa ostalim dejlovima pa to sve pleše po kutiji.

Spuh ima obje blokade, u topu i u grani. Top sam uzel Aluminijski crni.

Kaj mi se sviđa je to da u granu di dolazi flanđa postoji kanal u koji se stavi O-ring, tako da nema puštanja plinova ili prduckanja. Ono kaj mi se ne sviđa je nosač, koji nije standardno crni nego je više krom, mada se ne sjaji toliko. Onaj nosač od R-a mi je bil daleko ljepši.

Top, ko top...u ovom slučaju je samo razlika kaj ne dobiš naljepnicu nego su slova u boji aluminija, ubiti top je farban a slova su čisti aluminij. Držać topa je običan sa izrezanim slovima Yasuni...niš posebno.

Grana je skroz drukčija nego kod R-a, uopče nema čak ni sličnosti.

Fi kod R-a iznosi 24mm, a tu je flanđa 25mm

--- Kraj citata ---

:omfg:  to ti se spuh cini laksi jer si poce vjezbat pa vise nemas osjecaja  :laughing7:

danc00:
 :toothy12: :toothy12: :toothy12: :toothy12: Odoh i danas malo na benč...3 dana sam odmaral :icon_biggrin:  A to vjerojatno jer nisam držal C16 sa topom namontiranim  :toothy3: :toothy11: :BangHead:

P.S - tu sam otovril temu da ak neko hoće da mu zmerim nekaj kaj ga zanima nek veli...dok je dole lako mu pomognem.

dino73n:
Uh danc jesi se navuko na skuterizam....a da probas herion malo,jeftiniji je i krace traje,salim se naravno.
Sta je slijedece sad? Neki metrakit pa onda C21  i sve tako do kraja :D

ivanm:
i city r za minarelli ima flanđu sa gumenom brtvom.. odlična stvar.. imao ga je Slowrider..

Navigacija

[0] Lista Poruka

[#] Slijedeća stranica

Idi na punu verziju