Tehnički kutak > Tuning skutera

mikuni dizne?

<< < (4/5) > >>

3alfa3:

--- Citat: vpucko - 07 Travanj, 2008, 17:11:11 ---znaci kak mi je sad ostavim i lulicu u airboxu i izbusim jos jednu rupu od 12 mm?

--- Kraj citata ---

Da.

Po potrebi ju prosiriti na 13, 14 ili 15mm.

cvele60:
Ajd da ovde postavim pitanje posto su dizne tema.Imam ceo set dizni 6mm[70-100] a nabavi sam
19-icu kod koje je dizna 5mm-moze li da se nareze navoj na karbu od 6mm da bi ih iskoristio :icon_scratch:

pitaNS:

--- Citat: cvele60 - 08 Travanj, 2008, 11:19:30 ---Ajd da ovde postavim pitanje posto su dizne tema.Imam ceo set dizni 6mm[70-100] a nabavi sam
19-icu kod koje je dizna 5mm-moze li da se nareze navoj na karbu od 6mm da bi ih iskoristio :icon_scratch:

--- Kraj citata ---

ja ti to ne bi preporučio da radiš jer možeš ceo karb da upropastiš zarad 1. seta dizni koje košta 15eur, jer nije mala razlika od 1mm i ne verujem da ima prostora u karbu da se toliko proširi...

nek te još neko posavetuje....

cvele60:
Pa bas zbog toga i pitam,ne bi da zeznem karb. zbog 15e.
Mozda je neko sa foruma to naravio :icon_scratch:

3alfa3:

--- Citat: cvele60 - 08 Travanj, 2008, 11:19:30 ---Ajd da ovde postavim pitanje posto su dizne tema.Imam ceo set dizni 6mm[70-100] a nabavi sam

--- Kraj citata ---

Nemoj to radit jer ces unistit needlejet karba.
Uostalom, drugacija je geometrija dize unutra, pogledaj na slici:

Navigacija

[0] Lista Poruka

[#] Slijedeća stranica

[*] Prethodna stranica

Idi na punu verziju