Tehnički kutak > Skuter projekti - komentari
Aprilia Area 51 by: fk_trta93 -> komentari
walkay:
Super izgleda, nemoj previse kemijati prije susreta sto ce biti u Osijeku! :D
fk_trta93:
--- Citat: walkay - 20 Veljača, 2012, 15:21:13 ---Super izgleda, nemoj previse kemijati prije susreta sto ce biti u Osijeku! :D
--- Kraj citata ---
heheh ma do susreta u Osijeku će on biti spreman :icon_thumright: jedva čekam da upoznam Vas skuteraše :) tu kad dodem na forum smijem se ko budala, zajebancija na nivou. pa svi svima pomažu :notworthy: mislim da ste genijalni bećari i jedva čekam taj naš susret :hello: :sign188:
walkay:
Mozemo biti ponosni na ekipu iz Osijeka - okolica, stvarno su aktivni decki, uvijek je dobro!
Tomi_ZG:
Area ko area,jednostavno prelijepa i meni osobno najljepši i najdraži skuter od 50ccm kaj postoji.Kad tad budem opet jednu spremil u garažu.
Vidim da si vratil single arm i po meni si pametno napravil jel bez tog ko da joj dio duše fali,bez obzira kaj znam da su sr vile odlične :icon_thumright:
fk_trta93:
u subotu uploadam koju slikicu sa vožnje..evo dns skinuo spuh dolje pa ga idem sredit. sutra dekl variomata, preksutra blokove i nakraju to sve lijepo pošarafat i poslikat :) lijep je motorić a i lijepo ga je vozit sa ovim single armom. nju sam skinuo a da ga nisam s njom ni provozao :toothy3: mislio sam da je riječ o single armu kao što je na sf-u al očito da nije jer mi je ovo puno bolje za vozit. dal ima kakve razlike, neznam. ali znam da je fin motorić :laughing3:
Navigacija
[0] Lista Poruka
Idi na punu verziju