Tehnički kutak > Skuter projekti - komentari

Aprilia Area 51 by: fk_trta93 -> komentari

<< < (3/6) > >>

Tomi_ZG:

--- Citat: fk_trta93 - 20 Veljača, 2012, 19:50:20 ---mislio sam da je riječ o single armu kao što je na sf-u al očito da nije jer mi je ovo puno bolje za vozit. dal ima kakve razlike, neznam.

--- Kraj citata ---
Ovo je bolje za vozit nego sf (isprobano) al je jako bitno da su dobre gume gore a ne one original maxxis plastike,a i pogledaj si onaj veliki centralni selen da ti nije ispucan (to je boljka na arei) jel ak je onda se jako piga u zavojima i nije baš ugodno

fk_trta93:

--- Citat: Tomi_ZG - 20 Veljača, 2012, 20:01:55 ---ak je onda se jako piga u zavojima i nije baš ugodno

--- Kraj citata ---
pa naginjao sam se fino s njom i nisam ništa osjetio..vilica je utegnuta i poštelana :icon_thumright: gume su nove, obje save. naprijed mc16 nazad mc29 sporty :frajer: probat ćeš ga ako se vidimo u Osijeku 24.3  :icon_thumright:

aprilia area 51:
lijepo lijepo...jako lijepo je obojana puno ljepse bez naljepnica...i da single arm puno ljepse stoji vec ona obicna vilica...morat cemo jednom uzivo usporedit aree...hherhe

sretno dalje s projektom...i ak trebas kaku pomoc samo pitaj... :hello:

Tomi_ZG:

--- Citat: fk_trta93 - 20 Veljača, 2012, 20:07:09 ---probat ćeš ga ako se vidimo u Osijeku 24.3  :icon_thumright:

--- Kraj citata ---
Malo mi je daleko  ;D
A i još nisam runnera osposobio za vožnju

fk_trta93:

--- Citat: aprilia area 51 - 20 Veljača, 2012, 20:11:09 ---sretno dalje s projektom...i ak trebas kaku pomoc samo pitaj... :hello:

--- Kraj citata ---
eto kolege smo s foruma pa neće bit problema oko pitanja i svega ostalog, nadam se :icon_thumright:

--- Citat: aprilia area 51 - 20 Veljača, 2012, 20:11:09 ---lijepo lijepo...jako lijepo je obojana puno ljepse bez naljepnica...i da single arm puno ljepse stoji vec ona obicna vilica...morat cemo jednom uzivo usporedit aree...hherhe

--- Kraj citata ---
nadam se da ćemo se uskoro negdje nać, negdje provozat, nešto popit i pojest :toothy12: uvijek za :hello:

Navigacija

[0] Lista Poruka

[#] Slijedeća stranica

[*] Prethodna stranica

Idi na punu verziju