Općenito > Oprema

Gdje mogu kupiti ovu VCAN 136 kacigu??

(1/4) > >>

The_Dark_Side:
Pozzdrav, imam pitanje vezano za kacigu koju bi htio kupiti. Inace sam iz Pule i koliko znam te kacige nema ovdje i neznam tocno dal se ikako moze nabavit u nekim od pulskih trgovinama.

Gledao sam po internetu al sve upucuje na inostranstvo, kao i ebay ali malo sam samskeptican da mi kaciga dolazi iz USA ili tako neke lokacije a i zbog pošiljke, carina i ostalih stvari cijena naraste vrtoglavo.

Tako da bi molio pomoc ako iko zna dali se negdje u Hrv moze ta kaciga nabavit i priblizno mozda cijenu sveskupa.

Kaciga mi treba u varijanti   L ( 59-60 cm)

Link za izgled kacige:

http://www.ebay.com/itm/VCAN-ROYAL-SILVER-FULL-FACE-MOTORCYCLE-HELMET-L-/260821638746?_trksid=p5197.m7&_trkparms=algo%3DLVI%26itu%3DUCI%26otn%3D4%26po%3DLVI%26ps%3D63%26clkid%3D6448129730201580677

Znaci kao ovu na slici i ja trazim.

Izvinjavam se ako je vec negdje bila ova tema.

Hvala na citanju,
David

Mikac21:
eo ja sam baš gledo na scooter centru dali ima jer ms shop otale naručuje,ali nema je jbg

The_Dark_Side:

--- Citat: Mikac21 - 20 Veljača, 2012, 02:18:49 ---eo ja sam baš gledo na scooter centru dali ima jer ms shop otale naručuje,ali nema je jbg

--- Kraj citata ---

Ma i ja sam gledao, i dosad nisam nasao nigdje unutar hrv, ili da negdje iziricito piše da se moze bas ova kaciga nabavit.

Ebay i tako to mi se ne svidja da ja jednu kacigu narucujem iz USA. Mora negdje bit u HRV ili barem bliže od USA :))

3alfa3:
Ta kaciga nema homologaciju za EU pa sto se zakona tice - kao da ju nemas na glavi. Vecina kaciga u USA to nema. Oni imaju svoj standard koji se ne priznaje u EU

The_Dark_Side:

--- Citat: 3alfa3 - 20 Veljača, 2012, 03:31:28 ---Ta kaciga nema homologaciju za EU pa sto se zakona tice - kao da ju nemas na glavi. Vecina kaciga u USA to nema. Oni imaju svoj standard koji se ne priznaje u EU

--- Kraj citata ---

Kako nema? ako mi je frend ima, slicnu ovoj i nikakvih problema nema, ni sa pandurima niti sa nicim nikad u zivotu nije imao..

A i sumljam bas da bi meni sad iso pandur gledat certifikate i ostalo na kacigi, bitno njima da ja nesto imam na glavi...( bar ovi nasi )

EDIT: VCAN V130 pa do V210 se prodaje na pro moto ( hrv trgovina u ZG-u )  DOT certifikat ima koliko piše. Ocito je mogu uvozit onda i prodavat...

Navigacija

[0] Lista Poruka

[#] Slijedeća stranica

Idi na punu verziju