Općenito > Propisi
Alkohol i oduzimanje vozacke
cona_rab:
ima ta policija čudne kriterije,ja sam bio dobio 1000 kn za alhohol,0.8 sam napuhao + 1000 za prometnu koju sam skrivio,bez oduzimanja vozačke.nisam ponosan na to ali eto,na ovu kaznu se nisam žalio ali je nisam ni platio :toothy11:
a na onu iz prethodnog posta,žalbu na nju mi je pisala odvjetnica,dao joj 400 kn(mito za sutkinju naravno :) ),ali sam vjerojatno uštedio minimalno 2000 kn 6 mj. bez dozvole i 3 kaznena boda,napuhao 1.2 + bježanija
ni na ovu kaznu nisam ponosan ali jebiga što je tu je,,mladost ludost
i za sve su ovo krive ove današnje maloljetnice :laughing7:
2TDottore:
evo meni su bas neki dan uzeli b kategoriju na 2 mjeseca isto sam napuho 0.95 i nisam imo ni jedan drugi prekrsaj oduzeta mi je vozacka odma na 3 dana i dobio sam doma nedugo nakon toga kaznu od murije 6 mjeseci oduzimanje vozacke i 1000kn kazne na sto sam se naravno zalio i na sudu me sudkinja pitala sta hocu da mi umanji mjesece ili novcano i ja sam reko mjesece i dobio sam sudsko rjesenje znaci 2 mjeseca oduzimanje vozacke i 1000kn moram jos platit.
Znaci nemoj racunat na to da ce ti sve biti maknuto osim ako bas ne poznas sutkinju ali umanjenje ces dobit sigurno s obzirom da npr nemas primanja nikakva i jos uz to nasrat par sitnica koje prolaze na sudu.
Drnda:
ma da, u srijedu idem po dozvolu.. nezz tko ce biti od sudaca, moram to vidjeti... nikakav prekrsaj nisam radio, pa je barem to olakotna okolnost
znaci 0.84 , ali umanjeno za 10 posto je 0.74 promila alkohola, nemam prekrsaja do sada i tako to.. jbg, trenutak gluposti jer inace nikad ne spajam alkohol i volan, ali eto kontao samo pomaknuti auto do kuce....
po netu sto sam citao, nije bas lijepo ni za vidjeti...
a auto mi treba svaki dan, osobito sad proljece i ljeto radi poljoprivrede jer svaki dan oko 300ak km radim minimalno...
3alfa3:
--- Citat: Drnda-1 - 20 Veljača, 2012, 00:30:41 ---ma da, u srijedu idem po dozvolu.. nezz tko ce biti od sudaca, moram to vidjeti... nikakav prekrsaj nisam radio, pa je barem to olakotna okolnost
znaci 0.84 , ali umanjeno za 10 posto je 0.74 promila alkohola, nemam prekrsaja do sada i tako to.. jbg, trenutak gluposti jer inace nikad ne spajam alkohol i volan, ali eto kontao samo pomaknuti auto do kuce....
po netu sto sam citao, nije bas lijepo ni za vidjeti...
a auto mi treba svaki dan, osobito sad proljece i ljeto radi poljoprivrede jer svaki dan oko 300ak km radim minimalno...
--- Kraj citata ---
sve to reci na sudu, pristojno, ne upadajuci u rijec sucu i sigurno ce ti kazna bit umanjena. Koliko - to ces tamo saznat
2TDottore:
ak ces imat srece mogli bi ti maknut skroz zabranu al kazna ce ti onda ostat al mislim da ti je s obzirom na tvoje uvjete tih 1000kn najmanji problem ;D
Navigacija
[0] Lista Poruka
Idi na punu verziju