Općenito > Propisi

Alkohol i oduzimanje vozacke

(1/6) > >>

Drnda:
Zanima me ako je kome oduzeta vozacka radi alkohola (0.84, mladi vozac), znaci nikakvi prometni prekrsaj i to. normalno parkiranje i oni parkirali iza civilno..
pomicao auto nekih 500 metara do kuce prijatelja jer su njemu zabranili voziti pa me molio da odvezem kuci  (iako nije bitno)
znaci, pristao na sve, napuhao, izgubio je na 3 dana , nakon toga kupim vozacku i cekam poziv na sud ili sto vec...
ako se netko nasao u takvoj situaciji, pa moze li se kako umanjiti ili nesto.. jer koliko vidim ide na minimalno 3 mjeseca i minimalno 2tisuce kn kazne uz 3 boda....

meni je auto svakako neophodno za zivot, a nisam zaposlen i te gluposti....

cona_rab:
možeš se uvijek žalit  :icon_biggrin:
pa što nisi odmah dobio uplatnice??jer ja jesam i imao sam rok od 8 dana da se žalim i naravno žalio sam se i eto prošlo već dvije godine i nikome ništa :laughing7:

Grale:
ovako,ako ti bu kaj pomoglo...frend je pred dvije godine,napuhal 0.9 i vozil 114 kroz naseljeno,dobil je 7 mjeseci(3 alkohol,4 brzina) i 1000 kn kazne...već onda su bile basnoslovne kazne,al neznam zakaj je prešel sa tak malom novčanom kaznom...valjda se je nagodil na sudu ili kaj...al računaj da ti bude vjerojatno 3 mjeseca kazna...

3alfa3:

--- Citat: Drnda-1 - 19 Veljača, 2012, 22:28:19 ---meni je auto svakako neophodno za zivot, a nisam zaposlen i te gluposti....
--- Kraj citata ---

Kak to onda mislis? Osim ak nisi 80+% invalid na donje ekstremitete (pitaj kizu kako to izgleda  :toothy12: ) pa nekak nazicas suca/tkinju da ti se smiluje za dozvolu

cameosb:
zali se..

Navigacija

[0] Lista Poruka

[#] Slijedeća stranica

Idi na punu verziju