Tehnički kutak > Tuning skutera
Rashladna tekućina kod runnera
..::IVKULJA::..:
--- Citat: Mr J - 07 Travanj, 2008, 11:22:25 ---
--- Citat: Red bull - 07 Travanj, 2008, 10:21:39 ---hvala momci na odgovorima, al iman jos par stupidnih pitanja
1.jel isto da uzmen ovaj antifriz 40 ili moran uzet ovi neki paraflu 11 fe kao šta pise u uputama
2,jel moran izlivat ovo sta je ostalo tekućine u njemu kao šta ste mi objasnili ili mogu samo nadolit tekućinu jer mi je nezgodno se prcat s tin posto neman garažu i zivin u centru grada :help:
--- Kraj citata ---
gle, uzmi obicne vode iz pipe i nadolij u posudu izmedju oznaka min i max... i gotovo!
--- Kraj citata ---
boga mi
@alfa-a jbt sad si decka jos vise zbunio garant
Hrga:
ajd kad vec tema otvorena da neotvaram novu znaci karb na novom runneru, zanima me kako da prekinem vodu dok ne vratim karb, znaci kako da zatvorim ona crijeva za vodu za grijanje karba... dobio sam par tips da uguram neki saraf i slicno, jel znas ko nesto bolje
Mr J:
uzmi spojnicu, plastika ili zeljezo koje ima rupu po sredini i onda samo na jedan kraj spojis jedno a na drugi drugo crijevo... ima za kupiti u pet shopovima i drugdje...
Hrga:
aha, ma nebi ja to iskljucio nego samo tih 10min dok ocistim karb
Mr J:
--- Citat: Hrga - 07 Travanj, 2008, 23:33:03 ---aha, ma nebi ja to iskljucio nego samo tih 10min dok ocistim karb
--- Kraj citata ---
pa da... ili to ili sa vijcima :)
Navigacija
[0] Lista Poruka
Idi na punu verziju