Tehnički kutak > Tuning skutera
Rashladna tekućina kod runnera
Red bull:
hvala momci na odgovorima, al iman jos par stupidnih pitanja
1.jel isto da uzmen ovaj antifriz 40 ili moran uzet ovi neki paraflu 11 fe kao šta pise u uputama
2,jel moran izlivat ovo sta je ostalo tekućine u njemu kao šta ste mi objasnili ili mogu samo nadolit tekućinu jer mi je nezgodno se prcat s tin posto neman garažu i zivin u centru grada :help:
Mr J:
--- Citat: Red bull - 07 Travanj, 2008, 10:21:39 ---hvala momci na odgovorima, al iman jos par stupidnih pitanja
1.jel isto da uzmen ovaj antifriz 40 ili moran uzet ovi neki paraflu 11 fe kao šta pise u uputama
2,jel moran izlivat ovo sta je ostalo tekućine u njemu kao šta ste mi objasnili ili mogu samo nadolit tekućinu jer mi je nezgodno se prcat s tin posto neman garažu i zivin u centru grada :help:
--- Kraj citata ---
gle, uzmi obicne vode iz pipe i nadolij u posudu izmedju oznaka min i max... i gotovo!
3alfa3:
Ako dolijevas antifriz koji ima istu bazu (etil glikol ili propilen glikol) onda mozes doliti, ali ako ne znas koji je unutra onda nemoj jer ta 2 se ne smiju mijesati. Kupi (na benziskoj stanici, na primjer) 1 litru vec pripremljenog antifriza, ispusti stari i ulij novi.
MaLi_OdvALjivAc:
to ti je skines i vratis crevo! no problemo! mozda ces se malo zajebavati oko selne, zavisi koja ti je, meni je najvise trebalo nju da skinem... ne smes da ulivas antifriz ako ti je vec neki unutra, jer ne sme da se mesa!!
alfa jer taj knektor, jer to pick up ono za struju?
3alfa3:
--- Citat: mali_odwaljiwac - 07 Travanj, 2008, 20:23:21 ---alfa jer taj knektor, jer to pick up ono za struju?
--- Kraj citata ---
Sva struja ide kroz taj konektor. I pickup, i struja za svjetla, za regler...
Kad se zalije antifrizom, nastane veliko sranje. Probao sam pa znam. ;D
Kod ispustanja tekucine, najbolje je istekati konektor i maknuti ga, a ovaj drugi dobro zastititi.
Navigacija
[0] Lista Poruka
Idi na punu verziju