Društveni kutak > Skuter klubovi / udruge

Baotian-tuning

<< < (9/10) > >>

Nikola_VU:
ima veze jer mu se težina rolica u variomatu prepolovi i ima bolje ubrzanje, ali nije nikako preporucljivo jer dolazi do proklizivanja remena, sto znaci da se nista ne dobija, a i vijek varimata je upitan.
A po nekima mi se cini da se dobije i puno vise 10 km/h  :laughing3: :laughing3:

Aprilia97:

--- Citat: zvonkec_92 - 29 Veljača, 2012, 15:09:42 ---kakve veze ima jel mu izvadiš 3 rolice?? i kaj bi samo sa 3 trebal ič odma 10km/h brže? LooL

--- Kraj citata ---

ako izvadi još 2 išo bii oko 30km/h brže? :D

daj kupi rolice 50 kn ti dođu,šta ćeš bzvz skut uništavat  :angry7:

kiki3012:

--- Citat: Nikola_VU - 29 Veljača, 2012, 17:41:41 ---ima veze jer mu se težina rolica u variomatu prepolovi i ima bolje ubrzanje, ali nije nikako preporucljivo jer dolazi do proklizivanja remena, sto znaci da se nista ne dobija, a i vijek varimata je upitan.
A po nekima mi se cini da se dobije i puno vise 10 km/h  :laughing3: :laughing3:

--- Kraj citata ---
    Ma gle ja sam isprobavao rolice raznih tezina i ovak je svaki iso najbolje, naravno to se ne radi na skutacu koji je nov,barem da ima 1000km kad se masinica razradi..

animatrix:
isto tako je jedan drugar na batini 72 napravio, stavio 3 rolice i pricao kako ide skuter, svi ostali sa 72cc su ga prali ko budalu jer je smece prevrtavalo i samo je imao osjecaj ubrzanja zbog buke motora.

Grale:
daj bokte kakve tri rolice,s tim samo prepoloviš težinu u variomatu...onda uzmeš duplo lakši paket rolica i dođeš na isto...da idu tri rolice napravili bi variomat s tri rolice,a ne sa 6...napravil sam i ja jednom to jer su mi "mehaničari" to preporučili pa sam nakon 10 m vratio natrag ostale 3

Navigacija

[0] Lista Poruka

[#] Slijedeća stranica

[*] Prethodna stranica

Idi na punu verziju