Društveni kutak > Skuter klubovi / udruge

Baotian-tuning

<< < (3/10) > >>

zvonkec_92:

--- Citat: Aprilia97 - 20 Veljača, 2012, 13:40:39 ---ista stvar na mome sanliju ili ti silverstonu..meni govore da je do blokade

--- Kraj citata ---
ma nije.. samo to treba promjenit i ići će skuter ko i svaki drugi baotian..a skineš dekl i vidiš dokle se na variomatu ide remen..

ziloryder:
Sve sto se moze na serijskom baotianu napravit da ide kolko tolko bolje bez nekih ulaganja ako se nema novaca je sljedeci:
-Skinit crijevo sa katalizatora i katalizator zacepit
-Skinit crijevo koje dovodi zrak u airbox jer je to jedan veliki (-) sta su napravili dovod je doslovno zacepljen i kad to napravite skuter ce vam se bolje ponasati, i bolji odaziv na gas cete dobiti
-Kuglice 5.1g, 5.5 sve je to slicno
-Stavit gljivu, ako je nezelite napravite postupak broj 2.
-Napravit distancer i dignit zadnji kraj  :icon_thumright:

Sve to sam i ja napravio, i u mene su 5.1g malossi kuglice, i gljiva trenutno, po satu ide 72-3km/h, a sat na 65km/h laze samo 1km/h, tako da je realna mozda 70, Al ovaj moj bolesno ide s tim da nema kit, a i iz pocetka je isao super kad sam ga tek kupio, to je mozda zato sta ga je prijasnji vlasnik pravilno razradjivao i stedio  :dontknow: sad ima 3200km

I sve sta mi je na njemu otislo je km/h sajla i cep se od rezervara nije mogao zakljucavati

Aprilia97:
@ziloryder imaš kakvu sliku tog crijeva s katalizatora?
crijevo koje dovodi zrak isto neznam kako izgleda,pogledat ću malo po slikama možda nađem

ziloryder:

--- Citat: Aprilia97 - 20 Veljača, 2012, 16:24:43 ---@ziloryder imaš kakvu sliku tog crijeva s katalizatora?
crijevo koje dovodi zrak isto neznam kako izgleda,pogledat ću malo po slikama možda nađem

--- Kraj citata ---
Pa nemozes falit nikako skines crijevo koje vodi u airbox, imas jedno jedino, skines bragu s njega i otkacis ga i na auspuhu na grani imas ono malo g#vn% i s njega otkacis crijevo i ono ti se skida skupa sa crijevom od airbocxa njih 2 su spojena,...alo nekuzis objasnit cu ti jos detaljnije  :icon_scratch:  :icon_thumright:

Aprilia97:

--- Citat: ziloryder - 20 Veljača, 2012, 17:09:06 ---Pa nemozes falit nikako skines crijevo koje vodi u airbox, imas jedno jedino, skines bragu s njega i otkacis ga i na auspuhu na grani imas ono malo g#vn% i s njega otkacis crijevo i ono ti se skida skupa sa crijevom od airbocxa njih 2 su spojena,...alo nekuzis objasnit cu ti jos detaljnije  :icon_scratch:  :icon_thumright:

--- Kraj citata ---

skužio sam,hvala  :icon_thumright:

Navigacija

[0] Lista Poruka

[#] Slijedeća stranica

[*] Prethodna stranica

Idi na punu verziju