Ostalo > Motocikli

skuter ili enduro

<< < (4/9) > >>

Ruff Ryder:

--- Citat: yamaha_46 - 20 Veljača, 2012, 14:56:27 ---motor mi treba za uživanciju...a i brzina nije na odmet

--- Kraj citata ---
bmw gore navedeni
yamaha xt 660 x
i motori takvog tipa nije losa ni Honda Translap.. ti motori su zvijeri.. nemoze im nis bit a ne trose puno s njima mozes prec 500 km u jednom danu bez j**** ti  :icon_thumright:

steeef:
pa meni endurka nije baš fun bike nego namjenski motor za dulje relacije i putovanja s tim da ide po svakakvim putevima osim ceste..nije baš da su brze nekaj.
osim ti ne misliš na sm.

Grale:
baš kak štef veli,enduro nije za zabavu,ako oćeš za zabavu uzmeš sportaka nekog ili sm...pošto vjerojatno imaš a2,najbolje bi ti bilo uzet nexusa ili tak nekaj,em ide dobro,em malo troši,em moreš svugdi s njim,za po gradu je dobar,iako je malo glomazan...enduro nije nekaj specijalno brz,ko ostali motori u klasi,al je zato izdržljiviji i udobniji od sportaka...

Ruff Ryder:

--- Citat: Grale - 20 Veljača, 2012, 17:29:25 ---baš kak štef veli,enduro nije za zabavu,ako oćeš za zabavu uzmeš sportaka nekog ili sm...pošto vjerojatno imaš a2,najbolje bi ti bilo uzet nexusa ili tak nekaj,em ide dobro,em malo troši,em moreš svugdi s njim,za po gradu je dobar,iako je malo glomazan...enduro nije nekaj specijalno brz,ko ostali motori u klasi,al je zato izdržljiviji i udobniji od sportaka...

--- Kraj citata ---

meni je zao kaj sam uzo skuter.... iako je u apoteka stanju moram ga prodat jer bi si uzo nes jace..

yamaha_46:
danas je dosta popularna gilera runner st 200
kod nas ih ima dosta
a imaju ludi zvuk sa sbk spuhom :notworthy:

a i bmw f650gs kad sam bio u njemačkoj kod rođe vozio sam se na njemu
i stvarno motor odvaljiva...propinje se  :headbang:

Navigacija

[0] Lista Poruka

[#] Slijedeća stranica

[*] Prethodna stranica

Idi na punu verziju