Ostalo > Motocikli
skuter ili enduro
Ruff Ryder:
--- Citat: Bokygs - 19 Veljača, 2012, 21:32:02 ---Uzmi bmw,jako kvalitetan motor :icon_thumright:
--- Kraj citata ---
moglo bi se cak i reci radni stroj kolike kilometre masina moze prezivit...
Miki-speedy:
Jebiga care,zavisi sta te privlaci 2 razlicite kategorije
Kao da poredis ferrarija f430 i touarega v12
Enduro je u prednosti sto se tice stabilnosti,izdrzljivosti,dozivljaja al na njega ne mos' stavit trebu i otic na pice(barem bi meni bilo glupo)
Dok skuter ako volis onaj osjecaj da jebes kerovima majku u skupim autima,onda sp-a sa nekim dobrim setupom i ostane ti jos za par godina registracije :icon_thumright:
Grale:
točno to...najbitnije nisi reko...za šta će ti taj motor-skuter služit...ako ti treba za otić na poso(do 10 km),onda uzmi skuter,ako ti treba za otić ne neke relacije od 100-tinjak km najmanje onda enduro(iako i skuter može za to poslužit isto)...
steeef:
treba gledat kolko je i održavanje motora ko i reg askuplja nego za neki npr skuter 250cc..
osobno endurke nikad nebi gledal ni kupoval..da idem na motor oko te kubikaže to bi bil neki sm jer je baš pravi fun bike al opet nie da bi svaki dan s njim se vozil tipa posel i bilo kaj takvo ko ni duže relacije..tu je još i održavanje i tankiranje pa mi je trenutno skuter najbolja opcija..anjšpric 250cc sa dobrim performansama i malom potrošnjom,rega i održavanje nisu skupi a moreš s njim na duge pruge bez beda.
sve zavisi za koju svrhu ti treba motor.
yamaha_46:
motor mi treba za uživanciju...a i brzina nije na odmet
Navigacija
[0] Lista Poruka
Idi na punu verziju