Tehnički kutak > Styling skutera

KROMIRANJE SPUHA

<< < (7/10) > >>

pitaNS:
koliko vidim na ovim malim slikicama izgleda predobro...pošto neće da mi otvori na veće...

a šta ti tačno znači 250-300 kuna po loncu, koliki je lonac?

Gerbi:
Ne po veličini lonca nego po stanju i potrebi pripreme...a gle, 300 kn ti je standard...

ratz_hell:
to je preehehejeftino...koliko bi me doslo kromirat 4 felge 15" za na auto?

robert:

--- Citat: Gerbi - 09 Svibanj, 2008, 21:26:23 ---Lol...e-mail...nije ti to neka velika firma, mali ured i to je to...

Ako ti šta znači, Galvanizacija d.o.o., Rijeka, Kumičićeva 61, 051/423-250...frend je s brenerom spalio boju i lak, takvog ga odnio i saaaaaavršeno ispalo...drugi je imao ruzinavog Gianellia i htio ga spasiti, malo ga je sam pripremao na šmirgl, i bilo bi mu bolje da ga je ruzinavog pustio...krom je baš fush ispao...oba slučaja u nedavno vrijeme...

--- Kraj citata ---
nazvat ću ga i pitati koliko bi me došlo kromiranje novog auspuha(bez ikakve farbe ili nečistoće)! i ako se dogovorimo onda ide yasuni r na kromiranje!

3alfa3:

--- Citat: robert - 18 Svibanj, 2008, 21:41:51 ---
--- Citat: Gerbi - 09 Svibanj, 2008, 21:26:23 ---Lol...e-mail...nije ti to neka velika firma, mali ured i to je to...

Ako ti šta znači, Galvanizacija d.o.o., Rijeka, Kumičićeva 61, 051/423-250...frend je s brenerom spalio boju i lak, takvog ga odnio i saaaaaavršeno ispalo...drugi je imao ruzinavog Gianellia i htio ga spasiti, malo ga je sam pripremao na šmirgl, i bilo bi mu bolje da ga je ruzinavog pustio...krom je baš fush ispao...oba slučaja u nedavno vrijeme...

--- Kraj citata ---
nazvat ću ga i pitati koliko bi me došlo kromiranje novog auspuha(bez ikakve farbe ili nečistoće)! i ako se dogovorimo onda ide yasuni r na kromiranje!

--- Kraj citata ---

Ali i na njemu ima pripreme - barem lak skinuti.

Za savrsen rezultat bi trebalo ispolirati spuh do visokog sjaja kako nebi bilo niti najmanjih crtica jer se one vide nakon kromiranja (sloj kroma je izuzetno tanak).

Navigacija

[0] Lista Poruka

[#] Slijedeća stranica

[*] Prethodna stranica

Idi na punu verziju