Društveni kutak > Susreti, putovanja, putopisi..
Meet Istra
Loris Ri:
i daj neka neko stavi onaj video sta je snimo onaj lik sta je pao...kad smo isli prema katarini...
vanjossi:
dal je special sa onim drlogom došo kući to mene zanima :icon_tongue:
za kojih 2-3 tjedna bi mogli mi do ri bacit đir :icon_thumright:
konig:
--- Citat: Loris Ri - 01 Travanj, 2012, 22:49:37 ---nije pao nas... mi smo se prilagodili vec :P
evo ja sad uso u kucu...
onaj u kratkim hlacama je zavezo one najlone iz ham-njama na noge pa je bilo ok... :toothy12: :toothy12: :toothy12:
pa je onaj virago stao,crko regler,pa je vozio bez svijetla,mi pokraj njega osvjetljavali cestu,vozili 40 par kilometara... :toothy9: :toothy9:
pa je na kraju bas stao,pa smo ostavili motor kod neke zenske u garazi koju ni nezna...
a onda je bilo ganjanja od plomina do rijeke... :P
sve u svemu je bilo ljepo :icon_thumright:
--- Kraj citata ---
hahahahaah koji kralj
hahah nije imao sreće čovjek haha xDD to je reponja sa viragom?pa gdje je on nestao uopće?
konig:
--- Citat: vanjossi - 01 Travanj, 2012, 22:53:58 ---dal je special sa onim drlogom došo kući to mene zanima :icon_tongue:
za kojih 2-3 tjedna bi mogli mi do ri bacit đir :icon_thumright:
--- Kraj citata ---
samo neka bude benzine i idemo,bez problema :icon_thumright:
grgaSP04:
a legende ste majkemi hahahah zao mi je jedino jer mu nisam bar dao neke hlace jbg kad mi je ulica bila zatvorena ... koji je to motor crko ? a do rijeke sto se mene tice idemo sutra al ako ce me neko cekat jer vi s tim strojevima na minimumu prolazite pored mene heheeh..... al nikad necu zaboravit KO JE GLUP NEK SKOCI hahhha
Navigacija
[0] Lista Poruka
Idi na punu verziju