Društveni kutak > Susreti, putovanja, putopisi..

Meet Istra

<< < (24/30) > >>

pajo:
i kako je prošlo di ste đirivali?

konig:

--- Citat: pajo - 01 Travanj, 2012, 22:26:07 ---i kako je prošlo di ste đirivali?

--- Kraj citata ---

došli su oni oko 16:30,onda cigara,pa do arene i onda su oni išli jesti u tanju pa je i tu prošlo sat,sat i po vremena,đir do katarine,prema lungu i nismo stigli do lunga jer je zavoj kod kakadua učinio svoje,jedan ''naš'' previše bacio zadnji kraj u bok  :) ,a i već je počeo padat mrak pa su dečki  pomalo krenuli za rijeku....ma sve u svemu,ok je bilo samo se nismo organizirali kak treba,tj prekasno smo se dog da se nađemo,bit će bolje valjda kada oni nas ugoste  :icon_biggrin:

pajo:

--- Citat: konig - 01 Travanj, 2012, 22:37:35 ---
došli su oni oko 16:30,onda cigara,pa do arene i onda su oni išli jesti u tanju pa je i tu prošlo sat,sat i po vremena,đir do katarine,prema lungu i nismo stigli do lunga jer je zavoj kod kakadua učinio svoje,jedan ''naš'' previše bacio zadnji kraj u bok  :) ,a i već je počeo padat mrak pa su dečki  pomalo krenuli za rijeku....ma sve u svemu,ok je bilo samo se nismo organizirali kak treba,tj prekasno smo se dog da se nađemo,bit će bolje valjda kada oni nas ugoste  :icon_biggrin:

--- Kraj citata ---
ma da nisu oni navikli na ove naše skliske ceste ;D ;D

grgaSP04:
nene nastrado je jedan decko iz pule al moram priznat da je i mene taj zavoj iznenadio kako sam ga proso samo sam pogledo u retrovizor dal ce se svi izvuc al jbg sta je tu je kaze da ce motor bit za 2 dana u pokretu

Loris Ri:
nije pao nas... mi smo se prilagodili vec :P
evo ja sad uso u kucu...
onaj u kratkim hlacama je zavezo one najlone iz ham-njama na noge pa je bilo ok...  :toothy12: :toothy12: :toothy12:
pa je onaj virago stao,crko regler,pa je vozio bez svijetla,mi pokraj njega osvjetljavali cestu,vozili 40 par kilometara...  :toothy9: :toothy9:
pa je na kraju bas stao,pa smo ostavili motor kod neke zenske u garazi koju ni nezna...
a onda je bilo ganjanja od plomina do rijeke... :P
sve u svemu je bilo ljepo  :icon_thumright:

Navigacija

[0] Lista Poruka

[#] Slijedeća stranica

[*] Prethodna stranica

Idi na punu verziju